Arama

Elaziğ Dünya Liderlerini Ağırlayacak

6 yıl önce

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Akçakiraz Beldesi sakinleriyle biraraya gelerek, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ’a ziyaretleri öncesinde belde sakinlerine davette bulundu.

Elaziğ Dünya Liderlerini Ağırlayacak
ad image
ad image

 

AK Parti Elazığ İl Kongresine katılmak üzere 13 Ocak Cumartesi günü ilimize gelecek olan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyareti öncesinde Akçakiraz Beldesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Yanılmaz, Elazığ’a ve Elazığlılara yakışır bir karşılama törenine imza atacaklarını kaydetti.
 
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın her türlü sıkıntılarında kendilerine destek olduğunu ifade eden Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya: “ Bizim hiçbir sorunumuzu gündeminden çıkarmadan her an her dakika sürece dâhil olan, sorunlarımızla bizleri baş başa bırakmadan sürekli çözüm odaklı çalışan Elâzığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’ı tebrik ediyor, teşekkürlerimizi sunuyoruz”dedi.
 
Akçakiraz mahalle sakinleri, muhtarlar ve Belediye Başkanı ile birlikte çok uyumlu bir çalışmanın içerisinde olduklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise yapmış olduğu konuşmada şunları ifade etti.
“Akçakiraz Beldemizin Belediye Başkanı başta olmak üzere bütün sakinlerine çok teşekkür ediyorum. 13 Ocak Cumartesi günü Elâzığımızda çok değerli bir misafirimizi ağırlayacağız. Genel Başkanımız ve aynı zamanda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı inşallah Elâzığ’da ağırlayacağız. Öncelikle hepinizi davet ederken kişi olarak davet etmiyor, çocuğumuz, hanımlarımız, kızlarımız, akrabalarımız, gençlerimizle o günü bir düğün, bayram gibi görerek alanımızı tıklım tıklım dolduracağız. Geniş bir miting alanı da oluşturduk. Öncelikle Cumhurbaşkanımız dışarıdaki misafirlere, hemşerilerimize seslenecek akabinde de salon içindeki hemşerilerimize seslenecek. İnanıyorum ki on binlerce insanımız orada hazır olacak.”

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image