Arama

Kürsübaşı Günü her hafta perşembe günü gerçekleştirilecek

6 yıl önce

Elazığ Belediyesi tarafından her ayın 23’ünde düzenlenen ve geleneksel hale getirilen ‘Kürsübaşı’ etkinliği kış aylarının gelmesiyle birlikte artık her hafta perşembe günü gerçekleştirilecek

Kürsübaşı Günü her hafta perşembe günü gerçekleştirilecek
ad image
ad image

 

Elazığ kültürünü ve Harput musikisini gelecek nesillere aktarmak amacıyla her ay Kültür Park Mamurat-ül Aziz salonunda düzenlenen ve vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi gören ‘Kürsübaşı’ programı, kış ayları süresince artık her hafta Perşembe günleri musiki severlere kapılarını açacak.
Hemşerilerimizin ve özellikle il dışından gelen misafirlerin severek takip ettiği ‘Kürsübaşı’ etkinliği, değerli sanatçıların katılımı ve geceyle özdeşleşen çeşitli ikramlar eşliğinde vatandaşlarımıza duygu dolu anlar yaşatmayı sürdürecek.
Elazığ Belediyesi'nden yapılan açıklamada “Hemşerilerimizden gelen talepler ve Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın talimatlarıyla ayda bir düzenlenen ‘Kürsübaşı’ etkinliğinin 11 Ocak Perşembe gününden itibaren her hafta düzenleneceğini ve kültürümüzün gelecek nesillere aktarılmasına daha olumlu katkı sağlayacağı” ifade edildi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image