Arama

Yavuz Temizer, Erbakan Hoca’ya da Tahammülleri Yok

8 yıl önce

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Yavuz TEMİZER seçim çalışmaları kapsamında Elazığ İmam Hatip Liseleri Mezunları Ve Gönüllüleri Derneğini ziyaret etti.

Yavuz Temizer, Erbakan Hoca’ya da Tahammülleri Yok
ad image
ad image

“Bu bizim için sadece sıradan bir seçim çalışması değil, bir gönül buluşmasıdır. Değerli başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Bizi misafir ettiler. Hasbihal ettik, istifade ettik. Allah razı olsun.” diyen TEMİZER açıklamalarına şöyle devam etti:

 

Biliyorsunuz İmam Hatiplilerimiz yıllarca mağdur edildiler. 28 Şubat sürecinden en fazla mağdur olan kesim İmam Hatip okullarımız oldu. Meslek liselerimizle birlikte katsayı zulmüne maruz kaldılar; bir takım din düşmanlarınca “yarasa” diye aşağılanmak istediler. İmam hatipler bu ülkenin bir gerçeğidir, ihtiyacıdır ve gözbebeğidir.”

 

İmam hatip okullarına karşı çıkanlara tepki gösteren Yavuz TEMİZER,  hükümete ise ortaokul kısımlarının tekrar açılması ve katsayı adaletsizliğinin giderilmesi nedeniyle teşekkür etti: “İmam Hatip okulları, bu milletin evlatlarının dinlerini öğrenmeleri, ahlak sahibi olmaları, Kur'an'ı hakkıyla tilavet etmeleri açısından hayati bir misyona sahipler. Bu okullar “milletin okulu”dur. Bu Aziz Millet, işte bu nedenle okuluna sahip çıkmıştır. İmam hatip okullarımızın önündeki engelleri kaldıran hükümete ve meselede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Din derslerinin kaldırılmasını, İmam Hatiplerin ve Diyanet İşlerinin kapatılmasını isteyenler, bunu siyaset zannedenler Elazığ’dan gerekli cevabı alacaklardır. İslam’a hizmet eden kurumlara el uzatmaya kalkanlar, dün olduğu gibi karşılarında bizi bulurlar. Dinini hakkıyla bilen ve yaşayan nesiller yetiştirmek her zaman önceliğimiz olacaktır.”

 

 Başbakan Yardımcısı Numan KURTULMUŞ’un katıldığı bir programda Necmettin ERBAKAN pankartı açanların salondan çıkarılmasına da değinen TEMİZER şunları söyledi: “Bununla ilgili olarak bir konuya daha değinmek istiyorum. Birkaç gün önce Sayın Numan Kurtulmuşun katıldığı bir program düzenlendi. Burada bir grup imam hatip öğrencisi tarafından 54.Hükümetin Başbakanı merhum Necmettin Erbakan'ın fotoğrafının bulunduğu pankart açıldı. Ama bu pankartı açan öğrenciler dışarı atıldılar. Görünen o ki artık “Erbakan Hoca”ya da tahammülleri yok. Bu tahammülsüzlük, seçimde başlarına geleceği şimdiden gördükleri içindir.”

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image