Arama

Feyzi Septioğlu ve Karabulut, Köylülerle Buluştu

8 yıl önce

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu, Yaşar Karabulut, CHP Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe, CHP Elazığ İl ve Merkez İlçe Teşkilatı ile birlikte bugün Kaplıkaya, Çatalharman, Aydıncık, Düzgünler, Meşeli ve Salkaya köylerini ziyaret ederek köylülerle buluştular.

Feyzi Septioğlu ve Karabulut, Köylülerle Buluştu
ad image
ad image

‘Geleceği Çiftçilerle Birlikte Kuruyoruz’ parolasıyla Cumartesi gününü Kaplıkaya Köyü, Çatalharman Köyü, Aydıncık Köyü, Düzgünler Köyü, Meşeli Köyü ve Salkaya Köyü köylülerine ayıran CHP Elazığ Milletvekili Adayları Septioğlu ve Karabulut’a köylülerin ilgisi hayli yoğun ve sıcak oldu. CHP Milletvekili Adaylarını karşılarında gören köylüler, bir umut içinde sohbet ettikleri Septioğlu ve Karabulut’a yaşadıkları ekonomik sıkıntılarla, köylerindeki kanalizasyon, yol ve su problemlerini anlatarak; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ümitli olduklarına dikkat çektiler.

 

“ÇİFTÇİNİN YÜZÜ CHP İKTİDARIYLA GÜLECEK”

 

Samimi diyalogların yaşandığı köy ziyaretleri sonrası bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ 1’nci Sıra Milletvekili Adayı Feyzi Septioğlu; “Köylülerin yaşadıkları sıkıntıları yakinen biliyoruz. CHP bu yüzden geleceği çiftçi kardeşleriyle birlikte inşaa etmek için yola çıktı. Kredi batağına sürüklenen köylüyü bu borç batağından kurtarmak CHP’nin boynunun borcudur. Çiftçinin ve köylünün yüzü CHP iktidarıyla gülecek.” diyerek; sıcak ilgilerinden ötürü çiftçi ve köylülere teşekkür etti. 

 

“ÇİFTÇİLERİMİZİN AKP’YE DUR DEME ZAMANI GELDİ”

 

Elazığ’ın bir can suyuna ihtiyacı olduğunu vurgulayan CHP Elazığ 2’nci Sıra Milletvekili Adayı Yaşar Karabulut ise; “Çiftçi ve köylü kardeşlerimizin sürekli borçlandırıldığını ve bu borçların bellerini büktüğünü gördükçe kahroluyoruz. Tarladaki ürünlerine verdikleri emeğin karşılığını bulamayan çiftçi ve köylülerimizin kendilerini bu hale getiren AKP iktidarına artık bir dur deme zamanları gelmiştir. Çiftçilerimizin ve köylülerimizin ihtiyaçlarına karşılık verecek iktidar CHP iktidarıdır. Uluova’nın susuz bırakıldığı, Kuzova’nın susuz bırakıldığını biliyoruz ve bu suyun verilmesi gerektiğini haykırıyoruz. Elazığ’ın bir can suyuna ihtiyacı var. CHP iktidarındaki bu can suyuyla hem köylünün, hem de çiftçinin yüzü gülecek.” açıklamasını yaptı.

 

“KÖYLÜLERİMİZ ÇOK BÜYÜK ZORLUKLAR İÇİNDE”

 

Özellikle köy gezilerinde gözlemlediklerini üzülerek anlattığına dikkat çeken CHP Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe ise; “Köylerimizdeki köylü ve çiftçi hemşerilerimiz çok büyük zorluk içerisindeler. Köylünün hepsini borçlandırmışlar, mazot 4 lira, kredi borçları var almış başını gidiyor ödeyemiyorlar. Ektikleriyle masraf ettikleri arasında çok büyük uçurumlar var. Artık köylüyü bitirdi bu iktidar. İnşallah Elazığ halkının, köylülerimizin, çiftçilerimizin desteğiyle Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında Elazığ’ı kaderine terk etmeyeceğiz ve hak ettiği yerlere taşıyacağız.” şeklinde konuştu.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image