Arama

Vitor Pereira: "Şampiyonluğu Beşiktaş'a hediye ettik"

7 yıl önce

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira, 2-1 yenildikleri Başakşehir maçından sonra konuştu.

Vitor Pereira: "Şampiyonluğu Beşiktaş'a hediye ettik"
ad image
ad image

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira, Medipol Başakşehir karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Portekizli, "Konuşacak çok az şey var. Bu sonucu hak ettik. Galatasaray-Beşiktaş maçın konsantre olduk. bu maça daha az konsantre olduk. Mağlubiyetle ayrılmayı hak ettik. İlk yarıda zayıf bir takımdık" dedi.

Beşiktaş'a şampiyonluğu hediye ettiklerini söyleyen Pereira, "Son basın toplantısında da söylemiştim. Kendi maçlarımızı kazanıp yarışı sürdürmeliydik. Bunu yapamadık. Bugün Beşiktaş'a şampiyonluğu ikram ettik. Sorumluluğu kabul ediyorum. Üzgünüm. Bu üzüntüyü yaşıyorum. Bugün şampiyon takım oyuncuları yoktu" ifadelerini kullandı.

Nani'nin "Sezon ortasında takım olamadık" açıklamalarını değerlendiren Pereira, "Nani'nin bileceği iştir. Onun söyledikleri onu ilgilendirir. Oyuncularımızın büyük çoğunluğu daha iyi oynamalıydı. Ne demek istedi bilmiyorum. Biz bugün şampiyonluğu hak eden bir takım değildik" şeklinde konuştu.

Öte yandan Lig TV muhabirinin "Takımda kalacak mısınız?" sorusunu yanıtlamayan Pereira, yayını terk etti.

LUİS NANİ'NİN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

“Sezonun başında ve ortasında birlik değildik, takım değildik” ifadesini kullanan Nani “Unutmak isteyeceğimiz bir gece. Mutlaka kazanmalıydık. Çok üzgünüz. Rakibimiz iki gol atınca işimiz zorlaştı. İstediğimiz golleri atamadık. Önümüzde iki maç daha var. Ama bence sorun, bugünün sorunu değil. Sezon ortasında başlayan bir sorun. Sezon başında ve ortasında birlik değildik, takım değildik. Son maçlarda daha iyi bir takım olduk ama geç kaldık. Bugün de iyi oynayamadık. Kazanmak istiyorduk ama kazanamadık. Bu sorun daha başlayan bir sorun, bugünün sorunu değil. Şuanda kafamda iki maç dışında bir şey yok” dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image