Arama

Antalyaspor Elazığspor Maçının Hakemi Tolga Özkalfa

9 yıl önce

PTT 1.lig'de ikinci yarının ilk hafta müsabakalarını yönetecek hakemler açıklandı.

Antalyaspor Elazığspor Maçının Hakemi Tolga Özkalfa
ad image
ad image

PTT 1.Lig'de 17.hafta müsabakalarını yönetecek hakemler açıklandı. Buna göre Pazar günü Antalya'da oynanacak Antalyaspor - Elazığspor müsabakasını İzmir Bölgesi FİFA hakemlerinden Tolga Özkalfa yönetecek.

 

Özkalfa'nın bu maçtaki yardımcıları Cevdet Kömürcüoğlu ve İbrahim Bozbey olacak. Müsabakada 4.hakem olarak ise Levent Aktan görev yapacak.

 

Hakem Özkalfa, bugüne dek bordo beyazlıların 7 karşılaşmasında orta hakem olarak görev aldı. Özkalfa'nın yönettiği bu karşılaşmalarda 2 galibiyet, 3'de mağlubiyet alan Elazığspor, 2 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı. Özkalfa, bu sezon Elazığspor'un hiçbir maçında görev almazken, geçtiğimiz sezon ise 29.haftada bordo beyazlıların Gaziantepspor ve 33.haftada Beşiktaş'la kendi evinde oynadığı müsabakalarda görev yaptı.  

 

Özkalfa, iki sezon önce ise Elazığspor'un sahasının onarımda olması nedeniyle İzmir'de oynadığı ve Fenerbahçe ile berabere kaldığı karşılaşmada skandal kararlara imza atmıştı. Özkalfa, o karşılaşmada Fenerbahçe'nin golünden önce Elazığspor'lu futbolcuya yapılan faulu görmezden gelmiş, ve oyuncu yerdeyken 1 dakika boyunca oyunu durdurmayarak sarı lacivertlilerin attığı gole zemin hazırlamıştı. Golden sonrada Elazığspor'un kaptanı Sedat Bayrak'a ikinci sarıdan kırmızı kart gösteren Tolga Özkalfa, bordo beyazlı taraftarlardan büyük tepki almıştı.

 

İzmir Bölgesi üst klasman hakemi olan Özkalfa, yine Elazığspor'un 2011-2012 sezonunda Bank Asya 1.lig'de deplasmanda Giresunspor'la golsüz berabere kaldığı karşılaşmada düdük çalmıştı. Tolga Özkalfa, Hacettepe 2-1 Elazığspor, İstanbul Bş.Bldspor 3-2 Elazığspor ve Elazığspor 3-1 Sarıyer Türk Telekom Lig A karşılaşmalarınıda yönetmişti.

 

PTT 1.Lig'de 17.hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler şöyle;

23 Ocak Cuma:

 

19.30 Kayserispor-Şanlıurfaspor: Hüseyin Göçek

19.30 Giresunspor-Manisaspor: Serkan Tokat

 

24 Ocak Cumartesi:

 

14.00 Bucaspor-Osmanlıspor: Özgür Yankaya

14.00 Denizlispor-Samsunspor: Koray Gençerler

18.30 Altınordu-Adana Demirspor: Süleyman Abay

 

25 Ocak Pazar:

 

13.00 Albimo Alanyaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Özgüç Türkalp

13.30 Boluspor-Orduspor: Özkan Çeliker

15.30 Adanaspor-Karşıyaka: Onur Karabaş

18.30 Antalyaspor-Elazığspor: Tolga Özkalfa

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image