Arama

Ülkü Tek'ten Doğu Türkistan Yürüyüşüne Davet

8 yıl önce

Elazığ Ülkü Tek konu ile alakalı bir basın açıklaması yaptı.

Ülkü Tek'ten Doğu Türkistan Yürüyüşüne Davet
ad image
ad image

Elazığ Ülkü Tek'ten yapılan açıklamada şu bilgiler verildi;''Bugün bütün dünyanın Kör, Sağır ve Dilsiz kaldığı Çin tarafından Uygur Türklerine uygulanan Jenositi, soykırımı lanetle kınıyoruz. Müslüman ve Türk oldukları için her türlü baskı zulüm ve şiddete maruz kalan Uygur Türkleri Doğru Türkistan'da adeta açık bir cezaevi şartlarında Çin tarafından her türlü şiddete maruz kalmakta, dini vecibelerini yerine getirmeye çalışanlar ise hunharca katledilmektedir.



Dünyanın neresinde olursa olsun yapılan her türlü mezalime anında tepki gösteren Türk Milleti ne yazık ki kendisi maruz kaldığı bu şiddet uygulamalarında yalnız kalmıştır. Bugün yaşananlar Türkün tarihsel üstünlüğünü bir kez daha ortaya koymuştur ki gücü eline geçirenlerin şiddeti kendisine bir hak görmeleri dünyayı yüzyıllarca idare eden Türk Milleti tarafından adaletle yönetilen dünyanın kan gölüne dönüşmesine sebep olanların aslında ne kadar barbar ve vahşi olduklarıdır.



Büyük Türk milleti adalet, huzur ve barışın yegane savunucusu, uygulayıcısı iken bu gün maruz kaldığı bu mezalimlere sessiz kalmamak adına Elazığ Ülkü Ocakları tarafından organize edilen ve Perşembe akşam saat 20:50 de gerçekleşecek olan "Doğu Türkistan Yürüyüşü" ve ardından gerçekleşecek olan Gıyabi Cenaze namazında Bizde Ülkü Tek Elazığ Şubesi olarak orda olacağız.



Elazığ Kamuoyunun tıpkı "Bayrak Yürüyüşünde" olduğu gibi, "Filistin, Mısır, Arakan, Suriye, Irak ve dünyanın neresinde olursa olsun Müslüman'ın uğradığı zulme" sessiz kalmadığı gibi Doğu Türkistan'da Çin tarafından uygulanan zulme sessiz kalmamasını ve bir dua, bir nefes olmak için perşembe akşam saat 20:50 Elazığ PTT meydanında Ülkü Ocaklarının bu organizasyonuna destek vermelerini rica ediyoruz.''Denildi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image