Arama

Elazığ Genç İHH’dan Suriye’ye Bir Tır Un Yardımı

8 yıl önce

Genç İHH Elazığ Şubesi tarafından organize edilen 1 tır un yardımı Suriyeli mazlumlara ulaştırılmak üzere düzenlenen bir programla yola çıktı.

Elazığ Genç İHH’dan Suriye’ye Bir Tır Un Yardımı
ad image
ad image

Yapılan yardımlar hakkında bir değerlendirme yapan İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesi Başkan Yardımcısı Erdal Altunbaş, İHH’nın şu ana kadar 45 tır un yardımını mazlum ve mağdur durumdaki Suriyelilere ulaştırdığını kaydederek, yeni yola çıkacak olan bir tır unun da Genç İHH’da görev alan gençlerin gayretleri ile toplandığını, bu yardımların da aynı şekilde mağdur Suriyelilere ulaştırılacağını ifade etti.

 

Genç İHH Elazığ Şubesinden Abdulbaki Kılıç ise yaptığı değerlendirmede İHH’nın dünyanın bütün mazlum coğrafyalarına yardımlar ulaştırdığına dikkat çekerek, hazırlanan bu tırla Suriye’de savaşın mazlum duruma düşürdüğü insanların yaralarını bir nebze de olsa azaltmaya gayret edeceklerini söyledi. Kılıç yardımlarından dolayı Elazığlı hayırseverlere teşekkür etti.

 

Konuşmaların ardından yardım tırı Suriyeye hareket etti.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image