Arama

Türkiye Yüzme Federasyonu’ndan Şehitkamil’e Teşekkür

7 yıl önce

"Türkiye Yüzme Federasyonu yetkilileri, Alleben Yüzme Havuzunda 101 spor kulübünün katılımıyla yapılan Olimpik Kulaçlar Türkiye Yaz Şampiyonası organizasyonuna ve tesise hayran kaldıklarını söyledi."

Türkiye Yüzme Federasyonu’ndan Şehitkamil’e Teşekkür
ad image
ad image

Türkiye Yüzme Federasyonu yetkilileri, Alleben Yüzme Havuzunda 101 spor kulübünün katılımıyla yapılan Olimpik Kulaçlar Türkiye Yaz Şampiyonası organizasyonuna ve tesise hayran kaldıklarını söyledi.

FEDERASYON YETKİLİLERİ HAYRAN KALDI

Türkiye’nin havuzda parlayan yıldızı haline gelen Şehitkamil Belediyesi, Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlığı’nın 2016 Yılı Yurt İçi Planı Faaliyet Programı’nda yer alan Olimpik Kulaçlar Türkiye Yaz Şampiyonası’na başarıyla ev sahipliği yaptı. Ülke genelinde yüzme branşında faaliyet gösteren 101 spor kulübünden 384 sporcunun katılımıyla düzenlenen şampiyonda Türkiye’nin 11-12 yaş gurubundaki en iyi sporcuları bin 590 farklı yarışta kulaç attı. Organizasyonu takip etmek amacıyla Gaziantep’e gelen Türkiye Yüzme Federasyonu yetkilileri, hem kusursuz şekilde işleyen organizasyona hem de Alleben Yüzme Havuzuna hayran kaldıklarını dile getirdi. Yetkililer, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

ORGANİZASYON ÇOK İYİ

Düzenlenen şampiyonaya ilişkin açıklamada bulunan Türkiye Yüzme Federasyonu Başkan Vekili Nilüfer Sanvar, “Gaziantep’e Olimpik Kulaçlar Şampiyonası için geldik. 3 Yönetim Kurulu Üyemiz ile buradayız. Şampiyonaya 101 kulüp ile 358 sporcu katılım gösterdi. Final de Gaziantep’te yapıldı. Olimpik Kulaçlar Şampiyonamız 7 yıldır yapılıyor. Bu proje Başkanımızın çok önem verdiği bir projeydi. Burada 11-12 yaş sporcular mücadele ediyor. Kendi illerinin en başarılı sporcuları buradaki şampiyonaya katıldı. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu, muhteşem bir havuz yapmış. Organizasyon çok iyi. Böyle bir organizasyonda bulunduğumdan dolayı çok mutluyum” diye konuştu.

MÜKEMMEL BİR ORGANİZASYON, MÜKEMMEL BİR TESİS

Organizasyonu ve tesisi değerlendiren Türkiye Yüzme Federasyonu Anadolu İllerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Gürel, “Gaziantep ilinde düzenlemiş olduğumuz Olimpik Kulaçlar Şampiyonası’nın finalini yaptık. Yoğun bir katılım oldu. Güzel bir ortam oldu. Gaziantep’e çok teşekkür ederiz. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu, mükemmel bir tesis yapmış. Halk bizi çok güzel karşıladı. Gaziantep, nezih bir şehir. İnanın kendimizi Avrupa, Dünya Şampiyonasındaymış gibi hissediyoruz. Mükemmel bir organizasyon, mükemmel bir tesis. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image