Arama

Trump-Brzezinski sırası: Neden facelift kapısı önemlidir?

6 yıl önce

Donald Trump, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı ve Mika Brzezinski'nin bir ABD TV şovunun ev sahipliğini, çoğu Amerikalı'nın önemsemeyeceği belli belirsiz, kendi kendini ifade eden bir medya öyküsü olarak nitelemek cazip geliyor.

Trump-Brzezinski sırası: Neden facelift kapısı önemlidir?
ad image
ad image

 

Cazip ama yanlış.

Evet, bu hikaye, medyayı öykü haline getirme riskini getirir - nadiren de iyi bir şeydir - ve medyayı, daha acil ekonomik kaygılar taşıyan ortalama ABD seçmenleriyle daha fazla temasa sokma riskleri.

Bu ciddi olmadığı anlamına gelmez. Bize, adamla ve başkanlığı hakkında, bilmeye değer şeyleri anlatıyor.

Tam açıklama: Mika Brezinski bir arkadaşım ve düzenli olarak gösterisinde birlikte çalışıyoruz. Ancak bu hikaye gerçekten onunla ilgili değil. Önemli olan cumhurbaşkanı hakkında bize söylediği şey budur.

REKLÂM

1. Cumhurbaşkanı Trump'ın bu tweet'lerde Brezinski hakkında konuşması, cinsiyetçi. Dahası, kadın görünüşüne odaklanan, yetenekleri değil, cinsiyetçi yorumlar dizisindeki en sonuncusu. Rosie O'Donnell, Megyn Kelly, Carly Fiorina, Miss Universe, Brezinski sadece birkaçı. Bundan böyle cinsiyetçilik, cinsiyet ayrımı çizgisinde üreyebilir, bunun bir şekilde kabul edilebilir hale gelebilir. Değil.

KozResim telif hakkıEPA

Resim yazısıBay Trump'ın tweet'leri onun hakkında ne diyor?

2. Bu nitelikteki kişisel bilgilerin birine karşı kullanılması, tek başına çok kısırdır. Melania Trump'ın dediği gibi, Donald saldırıya uğradığında on kat daha sert vurur. Bu durumda Bay Trump, darbenin gücünü artırmak için Oval Ofis platformunu ve başkanlık Twitter yayını kullandı.

Beyaz Saray bunun zorlandığını ve bir dövüşçü olduğunu söylüyor ve o yüzden seçildi. Bunun hakkında merak ediyorum. Onu işleri için savaşmaya seçen Amerikalılar aslında aynı kaliteyi bu şekilde kullanmalarını ister mi?

3. Cıvıldamak o kolayca provoke olduğunu göstermektedir. Amerika müttefikleri ve düşmanları not alıyor.

4. Olay, öfkesinin siyasi imkandan daha öncelikli olabileceğini düşündürmektedir. Şu anda Bay Trump , sağlık reformunu desteklemesi için Cumhuriyet Senatörlerine ihtiyaç duyuyor . Birçoğu hemen bu tweet'lerde aşırı derecede dehşet ifade etti ve ofisin haysiyetinin altındaydı. Son oylarını etkileyebilir, ancak yardımcı olamıyor.

 

Medya başlıklarıWashington Post'tan edindiği bir video, Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump'in kadınlar hakkında leç andığı sözleri gösterdiğini gösteriyor

5. Eleştiri, ancak şiddetle söylenen veya şaşkın ifadelerle başkan olma görevi ile birlikte gelir. 1962'de Domuzdan Kaçışı'nda fiasco JFK "aşındırıcı" ABD basınında görevli bir grup tarafından nasıl pummeled edildiğinden bahsetti - bunun da başkanlığını güçlendirdiği için iyi bir şey olduğunu söyledi.


Katty'den daha fazla bilgi

  • Bir kadının boyunu uzat, Trump
  • 'Mikrofonunu kes' anı bana gösterişsiz bıraktı.

6. Kongre üyeleri ve idare mensupları geçtiğimiz iki gün boyunca facelift ve kan konusunda soruları cevaplamaya zorlanmışlardır. Başkan, medyayla olan çatışmayı temel aldığını düşünebilir, ancak çevresindeki insanları sağlık bakım, vergi reformu ve altyapı faturaları işine odaklanmaktan alıkoyuyor. Bu hiç kimse için yararlı değil.

7. Ulusal Enquirer / Trump / Morning Joe hikayesi daha ayrıntılı araştırmaya ihtiyaç duyar. Tüm gerçekleri bulana kadar bir değerlendirme yapmak zor.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image