Arama

Arkansas'ın gece kulübünde çok sayıda yaralı atış yapıyor

6 yıl önce

Polis, ABD Arkansas'ta bir gece kulübünde en az 17 kişinin vurulduğunu söyledi.

Arkansas'ın gece kulübünde çok sayıda yaralı atış yapıyor
ad image
ad image

 

Üç haftalık 3,540 km'lik (2200 mil) yarış, Fransa'ya gitmeden önce Belçika ve Lüksemburg'da 14 kilometrelik kişisel deneme ve girişimlerle Almanya'da başlıyor.

Yol, batıdaki Dordogne'ye doğru dinlenme gününün transferinden önceki açılış haftasında Fransa'nın doğu yakasındaki 198 biniciyi Jura dağlarına götürüyor.

Pyrenees dağlarında iki gün egemen olacak ikinci hafta, üçüncü hafta Alpler'le ilgili ve yarış organizatörlerinin umut edeceği şey, sondan bir önceki aşamada 22.5 km'lik belirleyici kararlı bir yargı.

BBC Radio 5 live'in uzman summariser olacak olan eski İngiliz bisikletçi Rob Hayles, 21 etaptan her birine rehberlik ediyor ...

1 Temmuz Cumartesi - 1. Aşama: Düsseldorf, 14km (8.7 mil) bireysel saat denemesi

Birinci aşama

Rob'un kılavuzu: Yarış, 1987 yılında duvar halen ayakta durduğu zaman Batı Berlin'in ev sahipliği yaptığı ilk kez Almanya'ya döndü. Bu ağırlıklı olarak Ren Nehri'nden geçen neredeyse pan-flat bir zaman denemesiyle başlar. Cumartesi günü tahmin edilen yağmur kendi sorunlarını beraberinde getirse de, birkaç kıvrımlı ve dönüyor ancak aşırı teknik bir şey yok. Birinci turda Turu kazanamazsınız, ancak kesinlikle kaybedebilirsiniz. Dikkat, genel başlığın favorileri için günün sırası olabilir.

Biri izleyecek: Tony Martin. Alman, dört kez dünya şampiyonu olan ve evde destek ile bu yılki yarışın ilk sarı mayoyu almak için her şansı var.

Pazar, 2 Temmuz - 2. Etap: Dusseldorf - Liege, 203.5km (126.5 mil)

Ikinci aşama

Rob'un kılavuzu: Bu ilk kategori dört tepe muhtemelen yolda bir kaçış kaçış yardımcı olacak, ancak sprinters Liege söylemeye isteyeceksiniz, bu yüzden yarış demokratik bir final için bir araya gelmesini bekliyoruz.

Birincisi: Mark Cavendish. Bu hem bizi hem de rakiplerini sezonunu aydınlatan glandüler ateş üzerinde olup olmadığı konusunda bir fikir verecektir.

3 Temmuz Pazartesi - 3. Aşama: Verviers - Longwy, 212.5km (132 miles)

Üçüncü aşama

Rob kılavuzu: Üç aşamalı ve üçüncü farklı galibi muhtemelen. Açılış haftasında patenciler hakkında olan günler geride kaldı. Bu aşamada, Tour de Yorkshire, Liege-Bastogne-Liege gibi bir günlük klasik tarzın tadını çıkaran binicilere uyacak kısa tırmanışlarla hissediyor. Bir kopuş meydana gelecektir, ancak pünchescilerin günleri olacaktır. QuickStep Floor takımının Movistar'ın Alejandro Valverde ve Dan Martin bunlardan biridir.

Birincisi: Philippe Gilbert. Belçikalı Verviers'de doğdu ve tur aşamasındaki tekli galibiyet 2011'de benzer bir sonuç aldı.

4 Temmuz Salı - 4. Etap: Mondorf-les-Bains - Vittel, 207.5km (129 miles)

Dördüncü aşama

Rob'un kılavuzu: Spinters için ikinci gün, yarış organizatörleri uyarıda bulunsa da, daha önce gördüğümüz gibi, pelotonu yok edebilecek rüzgar sarmalları olabilir ve yarışmacıların genel başlık için şansını en aza indirebilirler, bunlar dikkat etmiyorlarsa .

Birincisi: Marcel Kittel. Alman sprinter, rakibinin Andre Greipel'in arkasında iki aşamalı galibiyet alan yarışa girdi. İkinci aşamayı kazandığında, bu seviyeyi çizme şansı.

5 Temmuz Çarşamba - 5. Etap: Vittel - La Planche des Belles Dolması, 160.5 km (100 mil)

Beşinci evre

Rob's guide: Yarış, La Planche des Belles Filles'ı ziyaret edecek olan üçüncü sezondur ancak kayak merkezi yarışta zaten kendi efsanesini yaratıyor. Chris Froome, ilk tur aşamasını 2012'de kazandı. Vincenzo Nibali, 2014'te zafer kazanma yolunda liderliğini uzattı. Genel klasman yarışmacılarından% 20'lik eğime sahip bir tırmanışta birbirlerini test etmesini bekleyin. Sadece beş aşamadayız, ancak ırk her tür biniciyi görmek için her fırsatı zaten veriyor. Ve genel klasman sürücülerine meydan okuyacak.

Biri izleyecek: Nairo Quintana. Küçücük Kolombiyalı bir günün saatlik davasından sonra telafi etmek için birkaç saniye kaldırabilir ve bu, Mayıs ayında Giro d'Italia'nın kendisinden ne kadar çıktığını gösterir.

6 Temmuz Perşembe - 6.adım: Vesoul - Troyes, 216km (134.2 mil)

Altıncı evre

Rob'un kılavuzu: Bir dağ başı bittikten sonra, bu görece iyi huylu bir gün. La Planche des Belles Filles'in sprinter'lerden herhangi bir enerjiyi boşaltıp aşmadığını görmek ilginç olacak çünkü geniş bulvarlarda Troyes.

Biri izleyecek: Nacer Bouhanni. Açılış beş aşamada Fransız galipleri olmasaydı, baskı artar.

7 Temmuz Cuma - 7. Etap: Troyes - Nuits-Saint-Georges, 213.5km (132.7 mil)

7. evre

Rob'un kılavuzu: Yarış öncesi patenciler için bir başka şans, birkaç gün boyunca ciddi şekilde yokuş yukarı gidiyor. Adamlarını zafer için hazırlarken kapanış kilometrelerinde mükemmel yakalanmaya çalışırken, pelotonun hızını kontrol eden sprinterlerin ekipleri ile sponsorlarına gösterilen pozları kovalayan küçük takımlardan binicilerin katıldığı bir molanın genel formülünü bekleyin. Bu, 200 km üzerindeki dördüncü aşamadır ve bu, ilk haftanın sonuna kadar bacaklarda çok fazla kilometre olacağı anlamına gelir.

Biri izleyecek: Andre Greipel. 'Gorilla', bugüne kadar 11 Tur aşamasındaki galibiyetlerine zaten katılmış olsa da Alman değil, finiş çizgisinin üzerinden göğsünü yenmek isteyecektir.

8 Temmuz Cumartesi - 8.adım: Dole - İstasyon protokolleri, 187.5 km (116.5 mil)

Sekizinci aşama

Rob'un kılavuzu: Pazar gününün gülünç derecede zorlu geçeceği günde, genel klasman sürücüler, birbirlerine sekmeleri seçebilirler; bu da, ayrı bir binicinin güneşte bir gün geçirmesine yol açabilir.

Biri izleyecek: Thomas Voeckler. Fransız, 15'inci ve son Tur de France'ında yarışıyor. 2011'de dördüncü sırayı aldı ve enfes bir coşku, gunning yüzü ve agresif sürüş tarzı ile yarışa başladı. Bugünkü aşamayı kazanamayabilir, ancak bir son saldırı için onu görmek şaşırmazdı.

9 Temmuz Pazar - 9. Etap: Nantua - Chambéry, 181.5km (112.8 miles)

Dokuzuncu evre

Rob'un kılavuzu: Bugün gelen bu yarışta altı at kategorisinden üçünün tırmanmasıyla, polka noktasının 'Dağlar Kralı' formasını kovalayan binicilerin erken molası ve Mont du Chat zirvesine açık olan herkesi bekliyorlar Chambery'ye teknik bir inişle avantaja sahip olacak. Genel klasman sürücüler grupları arasında yapılan herhangi bir hamleye karşı dikkatli olacaklar ve sayılarından birisi sahneyi kazanamayacak olursa, finiş için önemli saniyeler alabilirler.

İzlenecek biri: Chris Froome. Savunan şampiyon, bu yılki yarışın galibinin agresif olması gerektiğini söyledi. Bu, yükselişte mutlaka anlamına gelmez. Froome, geçen yıl en iyi performansla inebileceğini gösterdi ve tekrar kazanma şansını artırabilecekse tekrar yapması gerekecek.

10 Temmuz Pazartesi - Dinlenme günü, Dordogne

11 Temmuz Salı - 10. Etap: Perigueux - Bergerac, 178km (110.6 mil)

Aşama 10

Rob'un kılavuzu: Bacaklar, dinlenme gününden sonra hareket etmede biraz yavaş olabilir, bu yüzden bu iyi huylu aşama herkes için mükemmel bir vuruş olmalıdır. Genel sınıflandırma şekillenecek ve sarı mayoyu kovalayan sürücüler pelotona gizlenecek ve sprinterler Bergerac'ta savaşa hazırlanacak.

Biri izleyecek: Dylan Groenewegen. Hızlı yükselen Dutchman, bu yıl Tour de Yorkshire'da 1. ve 24 öne parlak bir gelecek beklemek üzere olmak üzere beş yarış kazandı.

12 Temmuz Çarşamba - Aşama 11: Eymet - Pau, 203.5km (126.4 miles)

Aşama 11

Rob'un kılavuzu: Başka bir düz geçiş evresi yarışı Pyrenees eteklerine taşıyor. Kaçınılmaz ayrılmanın önünde saatler tutmak zorunda kaldıktan sonra sprinters tekrar sahne galibiyetini kovalıyor.

Birincisi: Arnaud Demare. Fransız, ulusal unvanını kazanan ve Criteria du Dauphine'de iki sayı ve puan sınıflandırmasını kazanan iyi durumda.

Perşembe, 13 Temmuz - Aşama 12: Pau - Peyragudes, 214.5km (133.3 mil)

Aşama 12

Rob'un rehberi: Sahneye istikrarlı bir başlangıç, son 100 km'de bekleyen acımasızlığa dair ipucu vermez. Beş sınıflandırılmış tırmanıyor ve artan 3.000 m'den daha fazla genel sınıflandırmayı sallamaya yardımcı olmalı. Son kilometre,% 16 gradyanlı 200m'lik bir kesite sahiptir. Herkes oyunda değilse, önemli derecede zaman boşlukları görebiliyorduk.

Biri izleyecek: Richie Porte. Avustralya, 2017'de büyük formda ve haklı olarak favorileri arasında etiketi haklı. Yine de, geçmişte Tur'da günler geçirdi ve bugün başka birine para veremiyor.

14 Temmuz Cuma - 13. Etap: Saint-Girons - Foix, 101km (62.8 mil)

Aşama 13

Rob'un kılavuzu: Yarış organizatörleri Bastille Günü'nde kısa, keskin bir dağ sahnesine fırlarlarken heyecan verici hızlı yarış günleri neredeyse garanti altındadır. Fransız biniciler saldırıya zorlanmaktadır.

İzlenecek biri: Romain Bardet. Geçen sene Chris Froome'un ardından ikinci sırayı aldı, bu yüzden favoriler tarafından unvan elde etmeye izin verilmeyecek ama o mükemmel bir iniş ve Foix'a binerken birkaç saniye eke sürebilir.

15 Temmuz Cumartesi - Evre 14: Blagnac - Rodez, 181.5km (112.8 mil)

Aşama 14

Rob'un kılavuzu: Yorucu bacaklarda, son 100km için çoğunlukla yokuş yukarı çıkan yol zor bir aşamadadır. Bir ayrılma başarılı olabilir, ancak Chris Froome ve rakipleri daha az yoğun bir günün keyfini çıkarırken yokuş yukarı sürtünmenin pençesinin kapanışa geçeceği daha muhtemeldir.

İzlenecek biri: Peter Sagan. Şüphesiz Slovak zaten saldırgan binicilikle yarışa başlamış olacak. Kesinlikle bu aşamayı, muhteşem sprint ve tırmanma yeteneklerine uyan biri olarak işaretlemiş olacak.

16 Temmuz Pazar - 15. Aşama: Laissac-Severac l'Eglise - Le Puy-en-Velay, 189.5km (117.7 mil)

Aşama 15

Rob'un kılavuzu: Bu sahnenin bir kısmı 1000 m'den daha yüksek bir irtica altında olacak ve Aubrac platosunun açılış tırmanışı, ayrılmak için mükemmel bir platform sağlamalıdır. Geçmişteki ilk kategori tırmanışının üzerinde kalabilir mi tartışmalıdır. Bir şey kesinlikle, bu zor ve öngörülemeyen ilgi çekici bir aşamadır.

Biri izleyecek: Alejandro Valverde. Movistar takım arkadaşı Nairo Quintana'ya biniyor olacak, ancak yarış durumu izin veriyorsa, bir sahne galibiyetini kovalamasına izin verilebilir.

17 Temmuz Pazartesi - Dinlenme günü Le Puy-en-Velay

18 Temmuz Salı - 16. Etap: Le Puy-en-Velay - Romalılar-sur-Isere, 165 km (102.5 mil)

Aşama 16

Rob'un kılavuzu: Hoşgeldiniz dinlenme günü geldi ve bisikletçiler için çok hızlı gitti. Fakat en azından iki sınıflandırılmış tırmanış günü, fırtınalıların Rhone Vadisi'ndeki finişe yeniden grup koymasına ve yarışmasına izin vermek için günün erken saatlerinde gelmelidir.

Birincisi: Mark Cavendish. Formundan emin olmadığını söylemesine rağmen geçen sene dört aşamayı kazandı. Bu yıl, bir dizi glandular ateş Manx Füzesine çarptı ve Tour de France olduğu için yalnızca yarıştığını söyledi. Yarışı 30 etap galibiyetiyle, dörtünü Eddy Merckx'in kaydının ardında başlattı ...

19 Temmuz Çarşamba - 17. Aşama: La Mure - Serre-Chevalier, 183km (112.8 miles)

Aşama 17

Rob'un kılavuzu: Bugünün sahnesine iki büyük dağ geçidi hakim olur ve Col du Telegraphe'ye tırmanmak kolay değildir. Col du Galibier, 33. kez ve 2011 yılından bu yana ilk kez Tour güzergahına geri döndü. Bu, bu yılki yarışın çatısı ve en üste ilk ulaşan binici, Tour'un kurucusu anısına Souvenir Henri Desgrange tarafından ödüllendirilecek. Genel klasman yarışmacılar için büyük bir gün olacak.

İzlenecek biri: Alberto Contador. İspanyol daha önce Turu kazandı ve bu sezonun tamamı boyunca sezonunu tamamladı. Üçte birini kazanmak için 34 yaşında çok mu yaşlı biri? Galibier'e kadar dans ederken saldırılarıyla hayranlarını memnun etmesini bekle, ancak yeteri kadar olacak mı?

20 Temmuz Perşembe - 18. Aşama: Briancon-Izoard, 179.5 km (111.5 mil)

Aşama 18

Rob'un kılavuzu: Col d'Izoard'ın zirvesinde bir ilk bitirmek sansasyonel olacağa söz verir. İki yarış devam ediyor olabilir. Sarı formanın için olanı ve çift puanlarla birlikte, Dağların Kralı için olanı. Bu, efsanevi Alp'in 35. yükselişi olacak ve kazanan belirlenmesinde önemli olabilir.

Birincisi: Pierre Rolland. Fransız 2011 yılında en iyi genç atıcı olarak beyaz formasını kazandı ancak 1985'te Bernard Hinault'ün uzun süre solması nedeniyle yarış kazanacak ilk ev sürücüsü olacağını umuyor. Yüksek dağları çok seviyor ve 30 yaşındayken iki tur aşamasında kazanma şansı tanıyor. Hızlı galip geliyor.

21 Temmuz Cuma - Evre 19: Embrun - Salon-de-Provence, 222.5km (138.3 mil)

Aşama 19

Rob'un kılavuzu: Yarış, Alpler'den düşüyor ve güneye, yarışın en uzun safhasında Akdeniz'e doğru ilerliyor. Sprinters, sprint kaplaması yapmak için ekiplerinden kendileri için binmesini isteyecek kadar cesur olacak mı? Veya herkes, bakıma çıkmak için bir yorgunluğa izin vermek için fazla yorulur mu? Yoksa bir püskürtücü Col du Pointu'yu temizlemek için kullanacak mı? Sanırım sonuncusu olabilir sanırım.

Biri izleyecek: Steven Cummings. Britanya, son iki turda da sahne aldı, bir şapka takımı yapabilir mi?

22 Temmuz Cumartesi - 20. Sahne: Marsilya, 22.5 km (14 mil) kişisel deneme duruşması

Aşama 20

Rob'un kılavuzu: Yarış organizatörleri, Chris Froome'un bazı rakipleri üzerinde zaman ayırması gerektiğini umuyor olacak çünkü Marsilya'ya her türlü avantajla ulaşırsa yarış sona erebilir. Test yolunun üçte biri kadar bir tepe noktası, önemli boşluklar yaratacak kadar sert değil. Hiçbir şey yoksa, televizyon için iyi görüntüler sağlamalıdır.

İzlenecek biri: Chris Froome. Bu, Team Sky lideri için Marsilya çevresindeki bir onur notu olacak mı? Öyleyse, onun avantajını genişletmek ve bir başka sahneyi kazanmak için tebeşir açmak için ona karşı dönmeyin.

23 Temmuz Pazar - 21. Aşama: Montgeron - Paris Champs-Elysees, 103 km (64 mil)

Aşama 21

Rob'un kılavuzu: Ve şimdi Paris'in yuvarlak geleneksel erken akşam çizgi. Formalar kararlaştırılacak ve şampanya, Tour de France'ın 1903'de başlayacağı Montgeron'dan içeri girmiş olacaktı. Tommy Voeckler, ciddi yarıştan önceki çabaları nedeniyle kendi başına bir tur atılmasına izin verilecek. Champs Elysees'de coveted sahne kazanmak için başlıyor.

Biri izleyecek: Andre Greipel. Alman Arnavut kaldırımlarında üçüncü kez zafer kazanıyor ve ona karşı geri dönmek zor olacak. Vatandaşı olan Marcel Kittel, ondan önceki ikisini de kazandı ve bir söz hakkı olacak. Fakat eğer dört kez kazanan Mark Cavendish Paris'e gitti ve Eddy Merckx'ı yakalamak için bir adım daha atması gerekiyor ...

Formalar

Sarı - meraklı maillot jaun , her etaptan sonra yarışın tamamlanması için en kümülatif sürenin ve dolayısıyla Turun genel galibiyetinin nasıl kazanıldığı ile yarışçı tarafından takılıyor. Kazanan, 500.000 avro (440.000 pound) alır.

Yeşil - puanların liderleri tarafından sınıflandırılır. Maillot vert ödülleri sürekli noktaları ile çok iyi parlatılmış ara sürat ve sonu aşaması sıralama için kazandıktan. Kazanan, 25.000 avro (22.000 pound) kazanıyor.

Polka dot - maillot bir pois 'Dağlar Kralı' tarafından giyilir. Puanlar, daha fazla puan sunan daha sert çıkıntılarla kategorize edilmiş tırmanışlarda verilir. Kazanan, 25.000 avro (22.000 pound) kazanıyor.

Beyaz - maillot blanc , 1975'ten beri her yıl ödüllendirildi ve 25 yaş altı ve binek otomobillerine açıktır. Eğer bir sürücü başka bir sınıflandırmaya öncülük ediyorsa, bu mayo öncelik taşır. Kazanan, 20.000 avro alır (17.600 £).

Diğer ödüller

Her sahne galibi 11.000 avro (9.680 sterlin) alır.

Her gün, dört bisiklet uzmanından oluşan bir jüri tarafından seçilen bir 'en mücadele veren yarışçı' ödülü vardır. Yarışmacı, sonraki aşamada kırmızı bir sayı ile gösteriliyor ve yarışın en mücadele veren süvari - süper mücadele - final sahnesinden sonra kararlaştırılarak 20.000 avro verildi.

Her takımda ilk üç yarışmacı sayısını artırarak hesaplanan en iyi takım performansı için de 50.000 euro (44.000 £) ödül var.

Rob Hayles, BBC Sport'un Peter Scrivener'iyle konuşuyordu.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image