Arama

TEGV Tarafından Elazığ’da Çocuklara Ağız ve Diş Sağlığı Etkinliği Düzenlendi

9 yıl önce

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Elazığda bulunan Aktekin Kardeşler Ateşböceği Gezici Öğrenim Birimi tarafından Aziz Gül Orta okulunda uygulamalı ağız ve diş sağlığı etkinliği başlatıldı.

TEGV Tarafından Elazığ’da Çocuklara Ağız ve Diş Sağlığı Etkinliği Düzenlendi
ad image
ad image

Birim Sorumlusu Necat Şimşek yaptığı açıklamada amaçlarının ağız ve diş sağlığına dikkat çekmek olduğunu belirterek bu çerçevede ağız ve diş sağlığı hakkında çocuklara bilgi vermek, doğru tutum ve davranış geliştirmek amacıyla  etkinliklerini Aziz Gül Orta okulunda  1200  çocuğa gönüllüler aracılığı ile uyguladıklarını kaydetti. Şimşek: “Eğitimlerde ağız ve diş sağlığı için doğru diş fırçalama tekniklerinin yanı sıra; diş ipi kullanımı, ağız-diş bakımı için nasıl beslenilmesi gerektiği gibi konular üzerinde duruluyor. Böylece çocuklara, ağız ve diş sağlığını korumak için bilinmesi gerekenler öğretilirken bunu bir yaşam şekli haline getirilmesi için kapsamlı bir eğitim verilmesi hedeflenmekte.

 

Etkinliğin sonunda öğrencilere diş fırçası ile diş macunu hediye edildi.

 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image