Arama

Sesi Görenler İstanbul Cup Riva'da başlıyor

6 yıl önce

TFF'nin "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında destek verdiği, Turkcell sponsorluğundaki Görme Engelliler Spor Federasyonu'nun Riva'da düzenlediği İstanbul Cup, yarın oynanacak maçlarla başlıyor.

Sesi Görenler İstanbul Cup Riva'da başlıyor
ad image
ad image

 

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin ev sahipliği yapacağı turnuvada Türkiye'nin yanı sıra İspanya, Rusya ve İtalya yer alacak. Dünya Şampiyonası'na hazırlanan Sesi Görenler Milli Takımı, İstanbul Cup'taki ilk müsabakasını yarın saat 14.30'da İtalya ile oynayacak.

Milli Takımımız, Avrupa üçüncülüğünün ardından 2015'te Avrupa şampiyonluğu yaşadı ve 2017'de yapılan Avrupa Şampiyonası'nda ilk beşe girerek Dünya Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Milliler, 8-18 Haziran 2018 tarihlerinde İspanya'da düzenlenecek Dünya Şampiyonası'na ikinci kez katılma hakkı elde etti.

İstanbul Cup'a dört ülke temsilcisi katılacak ve alınan puanlar dünya sıralamasını etkiyecek. Dünya sıralamasında Türkiye 6., Dünya Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak olan İspanya ise 4. sırada yer alıyor. Rusya, son Avrupa şampiyonu unvanı ile turnuvaya katılıyor.

Turnuva 6 Mart 2018 Salı günü düzenlenecek üçüncülük ve final müsabakasıyla sona erecek. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde saat 11.30'da oynanacak finali TRT Spor, naklen yayınlayacak.

İstanbul Cup maç programı:

2 Mart 2018 Cuma
14.30 Türkiye-İtalya
16.30 Rusya-İspanya

3 Mart 2018 Cumartesi
14.00 Türkiye-Rusya
16.00 İspanya-İtalya

4 Mart 2018 Pazar
14.00 İtalya-Rusya
16.00 Türkiye-İspanya

6 Mart 2018 Salı
10.00 Üçüncülük maçı
11.30 Final


 

Sesi Görenler Futbol Milli Takımı:

Doruk Gökmen Erkmen

Reşat Aykut Akyön

Muhammed İslam Kaya

Hüseyın Saygılı

Emrah Öcal

Kahraman Kurbetoğlu

Hasan Şatay

Celal Çoban

Emre Aslan

Ömür Mercan

Ercan Bayraktar

Ramazan Kunduz

İbrahim Üzüm

Recep Aydeniz

Teknik direktör:

John Ball

TFF

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image