Arama

Programa tüm Elazığlılar davetli

6 yıl önce

Birbirinden özel programların vatandaşlarımızla buluşturulduğu Kültür Park Amfi Tiyatroda, Teravih namazı sonrası hemşerilerimiz maneviyatı yüksek bir ramazan ayı yaşamaya devam ediyor

Programa tüm Elazığlılar davetli
ad image
ad image

 

Şehrimizin güçlü ilahi sanatçılarının okudukları ilahi ve kaside dinletileri, tasavvuf müziği eşliğinde yapılan semazen gösterileri, Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Fatih Çakar'ın sunup yönettiği yarışma programı, alanı dolduran vatandaşlarımız tarafından ilgiyle takip edilmeye devam ediyor.
GRUP SAMİNİ KONSERİ 
Vatandaşlarımız tarafından ilgiyle takip edilen Kültür ve Sanat etkinliklerinde 17 Haziran Cumartesi akşamı Samini Tasavvuf Topluluğu sahne alarak alanı dolduran misafirlere duygu dolu anlar yaşattı.
Konuklar tarafından beğeniyle izlenen konserde Grup Samini'nin dillendirdiği eserler misafirlerden tam not aldı.
Program sonunda alanı dolduran hemşerilerimize teşekkür konuşması yapan  Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Karaaslan ise, 
huzur ve maneviyatı yüksek bir ortamda gerçekleştirdikleri ramazan etkinliklerinin her akşam olduğu gibi Ramazan ayının sonuna kadar gerçekleştirileceğini belirterek, şehrimizin yetiştirdiği değerli ilahi sanatçılarını hemşerilerimizle buluşturmaya devam edeceklerini kaydetti.
Grup Samini konserini aynı alanda hemşerilerimizin beğenileri üzerine ikinci kere izleme mutluluğunu yaşadıklarını belirten Karaaslan, alanı dolduran misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.
YÜKSEL ŞAMAN VE MUHARREM DEMİR KONSERİNE DAVET
Her kesimden vatandaşımıza hitap eden ve Kanal Fırat ekranlarından da canlı olarak yayınlanan Ramazan Kültür ve Sanat Etkinliklerinde, 18 Haziran Pazar günü Yüksel Şaman, 19 Haziran Pazartesi akşamı ise Muharrem Demir sahne alacak. Birbirinden güzel ilahi ve kasidelerin seslendirildiği Ramazan Kültür ve Sanat etkinliklerine, bütün vatandaşlarımızın davetli olduğu belirtildi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image