Arama

Başkan Yanılmaz: Teşkilatımız, Birlikte Çalışma Kültürünü Başarıyla Sürdürüyor

6 yıl önce

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen tematik iftar programları kapsamında AK Parti teşkilat mensupları iftar sofrasında buluştu.

Başkan Yanılmaz: Teşkilatımız, Birlikte Çalışma Kültürünü Başarıyla Sürdürüyor
ad image
ad image

 

Elazığ Belediyesi tarafından Kültür Park Mamurt’ül Aziz Salonu’nda düzenlenen "Gönlümüz bir, sevdamız bir, soframız bir" temalı  iftar programına, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, ilçe ve belde belediye başkanları, Belediye Meclis Üyeleri,  İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, mahalle temsilcileri ile teşkilat mensupları katıldı.
RAMAZAN GÜRGÖZE: “MİSYONUMUZ HALKIMIZIN GÖNLÜNÜ KAZANMAKTIR”
Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Ahmet Yüce'nin seslendirdiği ilahi dinletileriyle başlayan iftar programında konuşan AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, ramazan ayının fazileti ve önemine vurgu yaparak şunları söyledi: “Bizler AK Parti çatısı altında bir araya gelmiş büyük bir aileyiz. Bizim teşkilatımız çok güçlü bir teşkilat. Bunu 16 Nisan'da da en güzel şekilde gösterdik. Biz halkımızla iç içe olmayı, onların sofralarına konuk olmayı, onlara hizmet ederken bir yandan da onlarla gönül bağı kurmayı önceliklerimiz arasına almış bir teşkilatız" dedi.
"Siyasi hareketimizin misyonunda da halk ile iç içe olmak vardır" diyen Başkan Gürgöze, açıklamalarına şu şekilde devam etti:
"Cumhurbaşkanımız, genel başkanımız ve parti yetkililerimizde sürekli vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi, onlara hizmet ederken aynı zamanda onların gönlünü fethetmeyi ve onlarla gönül bağları kurmayı ilke edinmemiz gerektiğini ifade ediyorlar. Bizler de bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ben tekrar bu anlamlı organizasyon için Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz'a ve katılım gösteren bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
BAŞKAN YANILMAZ, "PAYLAŞTIKÇA HERŞEYİN DAHA GÜZEL OLACAĞINA İNANIYORUZ"
Ak  Parti il ve ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelerek gerçekleştirdikleri iftar programında, bir ailenin sıcaklığını, mutluluğunu, birlik ve beraberliğini yaşadıklarını ifade eden Başkan Yanılmaz, "Bizler birlikte çalışma kültürünü çok iyi ortaya koymuş bir teşkilatız. Bu teşkilat ile beraber çok güçlü ve başarılı işler ortaya çıkardık ve çıkarmaya da devam edeceğiz" dedi.
Tematik iftar programları kapsamında çeşitli etkinliklerle hemşerilerimizle bir araya geldiklerini ve ramazanın ruhunu vatandaşlarımızla birlikte dolu dolu yaşadıklarını belirten Başkan Yanılmaz, " Ramazan ayının paylaşma kültürü gereği soframızı, ekmeğimizi , yetimlerle, yaşlılarla, gazilerimizle, şehit aileleri ve çocuklarımızla bir araya gelerek paylaşıyoruz. Paylaştıkça da her şeyin daha güzel olacağına inanıyoruz " dedi.
"BU TEŞKİLAT 16 NİSAN ZAFERİNİ KAZANDIRMIŞ TEŞKİLATTIR"
Ak Parti"nin 16 Nisan'da kazanmış olduğu zaferi, teşkilatların birlikte çalışma kültürüyle başardığını ve bu birlikteliği de sürekli muhafaza edebilmesi gerektiğini belirten Başkan Yanılmaz, "Siyasi hareketimizde görev yapan bütün arkadaşlarım çok iyi bilmelidirler ki bu birlikteliğimize nifak sokmak, kardeşi kardeşe kırdırmak, aramıza fitne sokmak isteyenler olacaktır. Bizler bu gibi art niyetli yaklaşımlara karşı dikkatli ve uyanık olmalıyız" dedi.
"Cumhurbaşkanımızın cesaret ve kararlığını çok iyi okumamız ve örnek almamız bizleri başarıya kavuşturmada yeterli olacaktır" diyen Başkan Yanılmaz, sözlerini şu şekilde sürdürdü:
"Bu yüzyılda yaptığı değişimlerle bütün dünyaya mührünü vurmuş bir liderimiz var. Yaptığımız çalışmalarda Onun birikimlerini, deneyimlerini, çalışkanlığını, azmini, mücadelesini ve bizlere tavsiye ettiklerini uygulamamız ilimizin ve ülkemizin büyümesinde çok etkili olacaktır" dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image