Arama

Olympiacos Şampiyonlar Ligi Grup Stage after Beating Rijeka 1-0'e geri dön

6 yıl önce

Olympiacos Piraeus, Salı gecesi Rijeka'yı Hırvatistan'da 1-0 öne geçen play-off'larda mağlup etti ve bir sezonda yokluğunda Şampiyonlar Ligi grup aşamasına geri döndü

Olympiacos Şampiyonlar Ligi Grup Stage after Beating Rijeka 1-0'e geri dön
ad image
ad image

 

Yunan tarafı altı gün önce Pire'de 2-1 galibiyet sergileyerek Hırvatistan'a gitti ve Şampiyonlar Ligi için hak kazandı. 25. dakikadaki Marko Marin'in golüyle ikinci etapta da kazanmayı başardılar.

Rijeka, erken saatlerde Yunan şampiyonlarına baskı yaparak başladı. İlk 25 dakika içinde çok iyi iki şans kaybettikten sonra, Olympiakos topu filelere gönderdi.

25'inci sırada Pire ekibi Mehdi Carcela'nın orta sahadaki topu çaldığında rakibine girdi ve hızlı bir şekilde Vedis Odjidja Ofoe'ye gönderdi. Ofoe, Marin'e büyük bir destek verdi.

Olympiakos, iyi savunmalarla Hırvatları kutudan uzak tutmayı başardı. Oyunun son 20 dakikasında Rijeka çabalarını yoğunlaştırdı ve üç eşitleme olasılığını kaçırdı. Yunan takımının maçın sonuna doğru iki şans daha iyi şansları vardı.

Karşılaşmanın ardından sahibi Vangelis Marinakis, "Olympiacos, ait oldukları yere geri döndü," dedi.

Olympiacos'un kazandığı puan, UEFA puan sisteminde 1.000 puana kadar çıkarken, Yunanistan'ı Avrupa sıralamasında 12. sırada tamamladı ve Çek Cumhuriyeti ve Avusturya'yı geride kaldı.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image