Arama

Neymar: Barcelona teknik direktörü Ernesto Valverde PSG raporlarını silkeledi

6 yıl önce

Giorgio Chiellini, MetLife Stadyumunda satılan 82.104 kalabalığın karşısında saatler sonra dövüldü Şampiyonlar Ligi finalistleri için teselli buldu.

Neymar: Barcelona teknik direktörü Ernesto Valverde PSG raporlarını silkeledi
ad image
ad image

 

Antrenör Ernesto Valverde, Brezilya'nın Juventus karşısında 2-1 kazanmasıyla Neymar'ı Barcelona'da tutma arzusunu yineledi.

Barça cumhurbaşkanı Josep Maria Bartomeu 25 yaşındaki BBC Sport'a satış için değilken, Paris St-Germain'in ileri 222 milyon avroluk serbest bırakma fıkrasını tetiklediğini bildirdi .

New Jersey'de mevsimlik galibiyetten sonra Neymar gazetecilere konuşmadı, ancak Valverde spekülasyonları ele aldı.

"Neymar'ı bizimle birlikte istiyoruz" dedi.

"Sahadaki değeri ve soyunma odasına ne getirdiğini biliyoruz."

2013'te Santos'tan katılan ve Ekim'de 2021 yılına kadar yeni beş yıllık sözleşme imzalayan Neymar, yalnızca Uluslararası Şampiyonlar Kupası yarışmasının ilk yarısı için oynadı.

Skorun 15 dakika sonra Paco Alcacer ile akıllı bir şekilde değiştirildi ve dokuz dakika sonra galibiyetini iki katına çıkardı ve Juve savunmasına saklandıktan sonra Gianluigi Buffon'ın altına düştü.

'Takıma her zaman yardımcı olabilecek oyuncular arıyoruz'

PSG koçu Unai Emery, Tottenham aleyhinde düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Ligi açacağı spekülasyona katılamayacak.

Emery, Premier League'in ikinci turunda Orlando'da 4-2'lik galibiyet sergiledikten sonra PSG'nin "takıma yardımcı olabilecek her oyuncuya" her zaman Neymar'dan sorulduğunu söylüyor.

Javier Pastore, yarım saat sonra PSG seviyesine girmeden önce Christian Eriksen ve Eric Dier, Edwinning Cavalli'nin kamp oyununda 33.332 taraftarın önünde yaptığı açılışını iptal etti.

Ancak, PSG kalecisi Kevin Trapp ikinci yarının açılışında kutunun dışına çıktığı için gönderildi ve Spurs, Toby Alderweireld ve Harry Kane tarafından daha fazla gol attı.

Spurs teknik direktörü Mauricio Pochettino, "Pozitif yönler çok" dedi. "Bu bir dost, ancak bu tür takımları oynamak her zaman rekabet etmek güzel."

Tottenham
Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image