Arama

Kassam Tugayları: 4 İsrail askeri elimizde

7 yıl önce

KUDÜS - HAMAS'ın askeri kanadı Kassam Tugayları, ellerinde 4 İsrail askerinin olduğunu açıkladı.

Kassam Tugayları: 4 İsrail askeri elimizde
ad image
ad image

İslami direniş Hareketi HAMAS’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, ellerinde 4 İsrail askerinin olduğunu açıkladı.

El-Aksa televizyonuna açıklamalarda bulunan Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, ellerinde 4 İsrail askeri bulunduğunu belirtti. Ubeyde, askerlerin akıbetleri konusunda ise bilgi vermedi.

Esir askerler hakkında İsrail tarafı ile herhangi bir iletişimin kurulmadığını belirten Ebu Ubeyde, "İşgal güçlerine bir bedeli olmaksızın esir askerler hakkında bilgi vermemiz mümkün değil." dedi.

Öte yandan İsrail Başbakanı Netanyahu geçen hafta düzenlediği basın toplantısı sırasında bir gazetecinin "kayıp İsrail askerlerine" ilişkin sorusu üzerine, bu konuda gayretli çabaların sürdüğünü, kendisinin birkaç günde bir toplantılar gerçekleştirdiğini ve önemli gelişmeler olduğunu ifade etmişti.  

4 İsrail askerinin fotoğraflarını da yayınlanan Ebu Ubeyde, Binyamin Netanyahu’nun açıklamalarına da cevap vererek, “Halkına yalan söylüyor. Onları ve esir askerlerin ailelerini yanıltıyor." diye konuştu.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image