Arama

İstanbul'un teknoloji dergisi ‘Tech İstanbul’ yayında

6 yıl önce

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından internet üzerinden yayınlanan ve iOS/Android telefonlara, tabletlere ücretsiz olarak indirilerek okunabilen teknoloji dergisi ‘Tech İstanbul’, yayın hayatına başladı.

İstanbul'un teknoloji dergisi ‘Tech İstanbul’ yayında
ad image
ad image

 

Akıllı bilgilendirme sistemlerinden e-Belediye çözümlerine, İstanbul’u teknolojik yeniliklerle buluşturarak vatandaşların hayatını kolaylaştıran İstanbul Büyükşehir Belediyesi, dijital uygulamalarıyla da birçok şehre örnek oluyor. Teknolojiyle dost şehir İstanbul’da yeni hayata geçirilen dijital teknoloji dergisi Tech İstanbul, tamamen ücretsiz olarak vatandaşların beğenisini sunuldu.

Aylık periyotta yayınlanacak olan dijital dergi, iOS/Android telefonlara, tabletlere ücretsiz olarak indirilerek ve web üzerinden interaktif yapıda okunabilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan dergi, sadece İstanbullulara değil teknolojiye ilgi duyan herkese hitap ediyor.

Tech İstanbul; İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yeni teknoloji hizmetleri, vatandaşa temas noktasındaki mobil uygulamalar, yazılım ve gelecek projelerinin yanı sıra teknoloji dünyasındaki en son gelişmeler, inovatif ürünler, araştırma konuları, analizler, röportajlar, çocuk-ebeveyn odağında tavsiyeler, start-up’lara yönelik sayfalar ve daha fazlası ile dopdolu bir içerik sunuyor.

‘Herkesin’ teknoloji dergisi

İnterakif özellikleri ile modern çağın dijital koşullarıyla da uyum içinde olan Tech İstanbul, en son akıllı telefon kullanım alışkanlıklarına göre yapılandırıldı. Dokunmatik öğelerle açılan sayfalar, pratik fotoğraf galerileri, video ve metinlerle modern bir teknoloji dergisi kurgulandı.

Derginin içerik ve teknoloji kurgusunda, ‘anlaşılır olmak’ öne çıkan özelliklerden biri. Sadece metinlerin okunması şeklinde bir yapı sergilemeyen Tech İstanbul, görsel-işitsel formda hazırlanmış içeriği ile her yaştan her kesime hitap eden, kullanıcı deneyimini önemseyen bir yapı sağlıyor.

Tech İstanbul, kota dostu ücretsiz mobil uygulamasıyla, kısa süre içerisinde telefon ve tabletlere indirilerek okunabiliyor. Dijital dergiyi Android cihazlar için https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.gov.ibb.dergitech&hl=tr iOS cihazlar için https://itunes.apple.com/tr/app/tech-i-stanbul/id1319245259?l=tr&mt=8 bağlantılarını tıklayarak indirebiliyor.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image