Arama

İslami Cephe Çalışma Partisi Milletvekillerinden Başkan Uysal'a Ziyaret

6 yıl önce

Türk Arap İlişkiler Merkezi'nin (TAİM) organize ettiği bir program kapsamında Türkiye'ye gelen Ürdün heyeti, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal'ı ziyaret etti.

İslami Cephe Çalışma Partisi Milletvekillerinden Başkan Uysal'a Ziyaret
ad image
ad image

 

Ürdün İslami Cephe Çalışma Partisi Milletvekilleri ve yerel yöneticilerden oluşan heyet, İBB'nin Saraçhane'deki başkanlık binasına geldi.

Başkan Uysal, İslami Cephe Çalışma Partisi Genel Sekreteri Mohammad Awad Al-Zyoud'ın başkanlık ettiği 15 kişilik heyeti, başkanlık binasının girişinde karşıladı.

Heyet daha sonra Başkan Uysal ile birlikte başkanlık makama geçerek bir süre görüştü.

Al-Zyoud, Zerka Belediyesi Meclis üyelerinin de ziyarette yer aldığını belirterek, sıcak misafirperverlikleri için Başkan Uysal'a teşekkür ederek, birçok meselede Türk yetkililerinin tutumlarını takdirle izlediklerini söyledi.

"Türk yöneticilerinin oynadıkları büyük rolün farkındayız" diyen Al-Zyoud, "Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin Başbakanı ve Türk halkının bölge meseleleri ve özellikle Filistin ve Kudüs davası konusundaki duruşlarını çok takdir ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Uysal’da nazik ziyaretleri için Ürdün heyetine Teşekkür ederek, “İstanbul bu coğrafya için önemi bir kent. Bizler de bunun farkında olarak bu şehre hizmet ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Uysal görüşmenin ardından Mohammad Awad Al-Zyoud'a üzerinde İstanbul silueti olan bir vazo hediye etti.

İstanbul ile Ürdün'ün başkenti Amman, 1997'den bu yana "kardeş şehir" protokolü imzalayan iki kent.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image