Arama

Evde Bakım ve Sağlık Merkezi yüzleri güldürmeye devam ediyor

4 yıl önce

“Denizli'de kimse sahipsiz kalmayacak” anlayışıyla 2017’den bu yana kentin 19 ilçesi, 622 mahallesinde hizmet veren Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, bugüne kadar yalnız yaşayan, yaşlı, engelli ve yatalak 21 bin kişiye ulaşarak evde bakım ve sağlık hizmeti verdi.

Evde Bakım ve Sağlık Merkezi yüzleri güldürmeye devam ediyor
ad image
ad image

 

Binlerce ihtiyaç sahibini rutin aralıklarla 383 bin kez ziyaret ederek dertlerine derman olan Büyükşehir Belediyesi kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ediyor.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın büyük önem verdiği projelerinden biri olan Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, kentin tamamında günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, evde bakım ve sağlık hizmetine ihtiyaç duyan; yaşlı, engelli ve yatalak vatandaşların kişisel bakımları ile yaşadıkları evin temizlik ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Evde bakım ve sağlık hizmetinin yanında yatağa bağımlı, engelli hastalar, kronik rahatsızlığı yüzünden yürüyemeyen sedye ile taşınması gereken hastaların naklini tam donanımlı ambulanslar ile gerçekleştiren merkez bugüne kadar ihtiyaç sahibi binlerce vatandaşın yüzünü güldürdü.

İhtiyaç sahipleri toplamda 383 bin kez ziyaret edildi

Bir telefonla harekete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, hizmete girdiği ilk günden itibaren 19 ilçe, 622 mahallede 3 doktor, 39 sağlık personeli, 10 ambulans, 78 araç ve 224 personeliyle Denizlililere hizmet vermeye devam ediyor. Bu kapsamda bugüne kadar 7 bin 500 haneye 120 bin kez evde bakım hizmeti veren merkez, 10 bine yakın vatandaşa ise 245 bin kez sağlık hizmeti verdi. 3 bin 525 vatandaşa ise 18 bin kez hasta nakil hizmeti verildi. 21 bin ihtiyaç sahibini belirli aralıklarla 383 bin kez ziyaret ederek dertlerine derman olan Büyükşehir Belediyesi kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ediyor. Bir telefon kadar uzak olan merkeze 0 (258) 377 20 12 numaralı telefon ile başvuru yapılabiliyor.

"Nerede muhtaç insanımız varsa orada olacağız"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'nin sadece kent merkezinde değil 19 ilçe ve 622 mahallede hizmet verdiğini söyledi. "Nerede muhtaç insanımız varsa bizlere bildirin, orada olacağız" diyen Başkan Osman Zolan, Evde Bakım ve Sağlık Merkezi ile gönüllere dokunmaya devam ettiklerini kaydetti. Başkan Osman Zolan, "Uzun zamandır kapısı çalınmayan, kendi başına en temel ihtiyaçlarını dahi gidermekte sorunlar yaşayan insanlarımızı ziyaret ediyor, evlerinin her türlü temizliğinin yanı sıra kişisel bakımlarını da gerçekleştiriyoruz. Bir şehir için köprülü kavşaklar, yollar, parklar, alt yapı, üst yapı yapmak tabi ki önemli ancak bu hizmetlerimizin yanında insanımıza da dokunmamız, gönüller yapmamız, derdi olanın dertlerini paylaşmamız gerekiyor" dedi.

"Mutlu ve huzurlu bir Denizli için"

Kısa sürede binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşın derdine derman olmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşadıklarını belirten Başkan Osman Zolan şöyle konuştu: "Aylardır kapısı çalınmayan, hali hatırı sorulmayan insanlarımız var. Her birine ulaşıp dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan ricamız bu insanlarımızı bizlere bildirin. Şükürler olsun bugüne kadar binlerce insanımıza ulaştık, ulaşmaya da devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın dualarıyla çalışma azmimiz de katlanarak artıyor. Mutlu ve huzurlu bir Denizli için, geleceğe bir fazla eser bırakmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz."

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image