Arama

Elazığ'da Valilik Toplantı ve Yürüyüş Alanlarını Belirledi

9 yıl önce

Elazığ Valiliğinden yapılan yazılı basın açıklamasında Toplantı ve yürüyüş yerlerinin belirlendiğini belirtti.

Elazığ'da Valilik Toplantı ve Yürüyüş Alanlarını Belirledi
ad image
ad image

Elazığ Valiliğinden yapılan yazılı basın açıklamasında Toplantı ve yürüyüş yerlerinin belirlendiğini belirtti.

 

Elazığ Valiliğinden yapılan yazılı basın açıklamasında ,” Temel hak ve özgürlüklerden olan, Anayasa ve yasalarla güvence altına alınan toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkının özgür bir ortamda anayasa ve kanunlarla belirtilen esaslar çerçevesinde kullanılması amacıyla, Elazığ il merkezi belediye sınırları içerisinde ilk toplanma alanı, yürüyüş güzergahı, toplantı alanı, dağılma güzergahları ile afiş ve pankart asılacak yerler 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu’nun 6. Maddesi ve bu Kanunun Uygulanmasına Dair Yönetmeliğin 3. Maddesi uyarınca yeniden güncellenerek İl Makamının 23/01/2015 gün ve 962 sayılı Onayı ile belirlenmiş olup; söz konusu alanlarla ilgili bilgiler aşağıya çıkartılmıştır.

 

1-İstasyon Meydanı Toplantı Alanı

Toplanma Alanları:  Ahmet AYTAR Meydanı, Perşembe Pazarı ve Hozat Garajı,

Yürüyüş Güzergâhı (Ahmet AYTAR Meydanı): Şehit İdris Doğan Caddesi, Yeni Yol Sokak, Susam Sokak, Buzhane Kavşağı, Bosna Hersek Bulvarı (İstasyon Cad.)

Yürüyüş Güzergâhı (Perşembe Pazarı, Hozat Garajı): Yunus Emre Bulvarı, Hastane Caddesi (İnönü Cad.), Sarı Saltuk Sokak, Nalbant Sokak, Hürriyet Meydanı, Aksaray Caddesi, Haci Hayri Caddesi, Bosna Hersek Bulvarı (İstasyon Cad.)

 

Toplantı Alanı: İstasyon (Gar) Meydanı (İstasyon Meydanı Cahit Dalokay Bulvarı üzerinde bulunan bölümü haricindeki güney kısım)

 

Dağılma Güzergâhları: Cahit Dalokay Bulvarı, Tadım Yolu, Çetinkaya Sokak,Şehit İdris Doğan Caddesi, Yeni Yol Sokak, Susam Sokak, Buzhane Kavşağı,Bosna Hersek Bulvarı (İstasyon Caddesi), Bosna Hersek Bulvarı (İstasyon Caddesi) Hacı Hayri Caddesi, Aksaray Caddesi, Hürriyet Meydanı, Nalbant Sokak, Sarı Saltuk Caddesi.

 

Toplantı ve Gösteri Yürüyüşünün kanunsuz başlaması, sonrasında kanunsuz hale dönmesi veya dağılma sırasında saldırının kuvvetle muhtemel bulunması halinde, Cahit Dalokay Bulvarı Doğu İstikametinin, Tadım Yolu ve Çetinkaya Sokak ile Mustafa İspir Caddesinin dağılma sırasında izlenecek yol ve yönlerdir. Toplantı meydanına açılan diğer yollar dağılıma kapatılır.

 

Afiş ve Pankart Asılacak Yerler: Tespit edilen bu toplantı ve gösteri yürüyüşü alanı için bildiri, afiş ve benzerlerinin toplanma ve toplantı alanlarında bulunan Belediye ilan panolarına yapıştırılması, asılması gereken pankart ve benzerlerinin alanda ve yürüyüş güzergâhında toplanma alanından itibaren uygun görülen yerlere asılması, TCDD Yolu Binasına her türlü propaganda ve ilan malzemesinin asılması ve yapıştırılması yasaktır.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image