Arama

Elazığ'da Çöp Konteynırları Yenileniyor

9 yıl önce

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü,1000 adet yeni çöpkonteynırlarını şehrin muhtelif mahallelerine yerleştiriyor.

Elazığ'da Çöp Konteynırları Yenileniyor
ad image
ad image

Eski çöp konteynırları 400 litreyken yeni alınan çöp konteynırları 800 litre kapasiteli galvaniz kaplama özeliğine sahip.

 

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın talimatlarıyla çöp konteynırları ilk defa herhangi bir bedel alınmadan ve vergilere yansıtılmadan dağıtıldı. Bundan sonra da şehrin muhtelif mahallelerine bırakılan çöp konteynırları vergiye yansımayacak.

 

Mahallelerde kullanılan eski çöp konteynırları ise toplanarak atölyelerde boya, bakım ve onarımı yapılarak yeniden kullanıma uygun hale getirilip tekrar ihtiyaç olan mahallelere dağıtılacak.

 

Kendi mahallelerinde bugün yapılan yeni çöp konteynırları dağıtımıdolayısıyla Başkan Yanılmaz’a teşekkür eden Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Fethi Ayaz şunları ifade etti: “Temizlik İşleri Müdürlüğümüzü bu çalışmalarından dolayı kutluyorum. İlk defa konteynır ücretleri Başkanımızın talimatıyla faturalara yansımayacak, masrafını Belediyemiz karşılayacak bundan dolayı da Başkanımıza teşekkür ediyorum”

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image