Arama

Elazığ’da Örnek Kadın Dayanışması

8 yıl önce

Elazığ’da faaliyet gösteren kadın STK temsilcileri, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Elazığ Temsilciliği çatısı altında bir araya gelerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Elazığ’da Örnek Kadın Dayanışması
ad image
ad image

Toplantıda, kadın STK temsilcilerinin bilgi paylaşımında bulunmak üzere aylık olarak düzenli toplantılarla bir araya gelmeleri kararlaştırıldı.

 

Harput’ta bulunan KADEM Temsilciliği’nde gerçekleştirilen toplantıya, KADEM Elazığ Temsilcisi Av Esra Soylu, KADEM Yönetim Kurulu üyeleri, Elazığ Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Remziye Kızılkaya, ASKON Kadın Kolları Başkanı Berna Özdal, Beyaz Ay Dernek Temsilcisi Pınar Somay, Doğu Kadınlarını Bilinçlendirme ve Kalkındırma Derneği Başkanı Nilgün Aydın, Şizofreni Derneği Başkanı Çiçek Tutuş ve üyeleri katıldı.

 

Toplantıda konuşan KADEM Elazığ Temsilcisi Esra Soylu, her STK’nın farklı açılardan toplumsal sorunlara çözüm üretmeye çalıştığını belirterek, “Bizler KADEM olarak bir çatı konumundayız. Çünkü kadınlarımızın her türlü sorunu bizim önceliğimizdir. KADEM her alanda kadınlarımız için çözüm üretmek ve destek sağlamayı hedeflemektedir. Bu misyonumuz doğrultusunda kadın STK’larımızla işbirliği içinde olmayı çok önemsiyoruz. STK’ların birbirlerinden faydalanmaları gerektiğine inanıyoruz. Bu doğrultuda daha doğru ve etkin çözümler üretebileceğiz. Bundan böyle her ay düzenleyeceğimiz toplantılarımızla sorunlarımıza daha etkin çözümler üreterek, kadınlarımıza destek sağlayacağız” diye konuştu.

 

Toplantıya katılan STK temsilcileri de buluşmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, faaliyet alanları hakkında bilgi paylaşımında bulundular.

Elazığ Haber

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image