Arama

Elazığ Belediyesi Çocuk Oyun Gruplarını Bakımdan Geçiriyor

8 yıl önce

Elazığ Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında bulunan parklarda yer alan oyun grupları bir yandan bakım ve onarımdan geçirilirken, bir yandan da yeni oyun grupları farklı noktalara yerleştiriyor.

Elazığ Belediyesi Çocuk Oyun Gruplarını Bakımdan Geçiriyor
ad image
ad image

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarında çocukların vazgeçilmezi olan parklarda yer alan oyun gruplarının bakım-onarım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mutlu çocuklar, umut dolu yarınlar için çalışan ekipler, çalışmalarıyla çocukların çocukluklarını doya doya yaşamalarına destek sağlıyor.

 

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlamak adına çalışmalarımızda çocuklarımız önceliklerimiz arasındadır. Onların gelişimine katkı sağlayacak her çalışmaya özel önem veriyoruz. Parklarımız da çocuklarımızın gelişimine destek sağlayacak önemli bir unsurdur. Bu nedenle Belediyemiz tarafından ihtiyaç doğrultusunda muhtelif noktalara yeni oyun grubu kurulumu yapılırken, gerekli noktalarda da bakım-onarım çalışmalarımız devam etmektedir” denildi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image