Arama

Elazığ'da Hastaları Evlerinde Ziyaret Ediyorlar

9 yıl önce

Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Birimi hanelere yapılan ziyaretler hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

Elazığ'da Hastaları Evlerinde Ziyaret Ediyorlar
ad image
ad image

Elazığ il genelinde sağlık hizmeti sunan Halk Sağlığı Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği idarecileri hane ziyaretleri yapıyor.

 

Evde Sağlık Hizmeti, Aile Sağlığı Merkezi, Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Birimi, KETEM Birimi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri ve Hastanelerde sunulan hizmetlerin değerlendirilmesi, daha iyi hizmet sunulabilmesi için gereken uygulamaların belirlenmesi, hasta ve çalışan memnuniyetinien üst düzeye çıkarılabilmesi için,kurumlardan sağlık hizmeti alanlar arasından belirlenen kişilerin yaşadıkları hanelere yapılan ziyaretler artarak devam ediyor.

 

Halk Sağlığı Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği idarecileri belirlenen haneleri ziyaret ederek, hizmet alan olan kişilerden sunulan hizmetleri değerlendirmelerini istiyorlar. Kişilerden gelen görüş ve önerileri değerlendirilmek üzere not alarak sunulan hizmetin en üst düzeye çıkarılması için gerekli veriler topluyorlar.

 

Yapılan açıklamada hem sunulan hizmet kalitesini artırmayı hem de geçmiş olsun dileklerini iletmeyi hedefleyen ziyaretlerin devam edeceği bildirildi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image