Arama

Elazığ'da Finansal Okuryazarlık ve Risk Yönetimi Semineri Gerçekleştirildi

8 yıl önce

Elazığ Belediyesi EBEGEM bünyesine kurulan Habitat Bilişim Akademisi, Fırat Üniversitesi, MTTB ve Necip Fazıl Fikir ve Sanat Öğrenci Topluluğu işbirliğiyle 'Finansal Okuryazarlık ve Risk Yönetimi' konulu bir seminer düzenlendi. Seminere EBUAŞ Genel Müdürü Esat Aydın ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Elazığ'da Finansal Okuryazarlık ve Risk Yönetimi Semineri Gerçekleştirildi
ad image
ad image

Fırat Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen seminere, Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği Başkan Yardımcısı Sait Çetin, Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği Proje Koordinatörü Kazım Hasırcı, Experian İş Geliştirme Müdürü Altan Atabarut konuşmacı olarak katıldı.

 

Milli Türk Talebe Birliği ve Necip Fazıl Fikir ve Sanat Öğrenci Topluluğu tarafından hazırlanan sinevizyon gösterisiyle başlayan seminer, yoğun ilgi gördü.

 

Seminerde Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği Sunumu ve Proje Tanıtımı, Paramı Yönetebiliyorum "Bireyler için Finansal Okuryazarlık" Eğitimi ve Geleceğini Şimdi Yönet "Finansal Risk Yönetimi" Eğitimi konularında sunum yapıldı. Seminer sonunda katılımcılara 'Katılım Sertifikası' verildi.

 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image