Arama

Elazığ Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

9 yıl önce

Elazığ Belediyesi ile Goncalar Solmasın Derneği tarafından Doğukent Belediyespor Tesisleri'nde düzenlenen ve adeta festival havasında gerçekleşen "1. Uçurtma Şenliği" oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

Elazığ Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği
ad image
ad image

Miniklerin büyük coşkusuna ortak olan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, adeta çocukluk yıllarına dönerek, uçurtma uçurdu.

 

Şenliğe katılan çocuklar,  Elazığ Belediyesi tarafından ücretsiz olarak dağıtılan uçurtmalarla gökyüzünde adeta renk cümbüşü oluşturdular.

 

Fatih Çakar'ın Bil-Kazan yarışmasıyla ödüle doyan çocuklar, ikramlarla da adeta bayramı yaşadılar. Mehteran konseri ve çeşitli müzikler eşliğinde doyasıya bir eğlence yaşayan çocuklara, veliler de eşlik ederek, bir kez daha çocukluklarını yaşama fırsatı yakaladılar.

 

Şenliğe Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın yanı sıra AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Metin Bulut, TEİAŞ Elazığ 13. İletim Tesis ve İşletme Müdürü Bahattin Yıldırım, Başkan Vekili Asım Nazırlı, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Goncalar Solmasın Dernek Başkanı Hacı Ormanoğlu da katıldı.

 

Şenlikte minik bir kız çocuğunun İstiklal Marşı'nın on kıtasını ezbere okuması, duygu seli oluşturdu. Goncalar Solmasın Derneği öğrencilerinin söylediği şarkılara tüm öğrenciler tempo tuttular.

 

"ÇOCUKLARIMIZI BİLGİSAYAR BAŞINDAN KALDIRACAĞIZ"

 

Şenlikte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, bu programı 23 Nisan'da düzenlemeyi planladıklarını ancak hem TEOG sınavları, hem de hava muhalefeti nedeniyle bugüne aldıklarını belirterek, "Bugün burada bir bahar şenliği gerçekleştiriyoruz. Uçurtma uçuracağız, koşacağız, eğleneceğiz, baharın keyfini çıkaracağız. Goncalar Solmasın Dernek Başkanımıza teşekkür ediyorum. Hedefimiz evlatlarımızı bilgisayar başından kaldırıp, araziye indirmek, koşturmak, oyun oynamalarına vesile olmaktır. Bizim çocukluğumuzda oynadığımız oyunları oynamalarını sağlamaktır. Onları ne kadar hareket ettirebilirsek, ne kadar doğayla iç içe yaşatabilirsek, o kadar sağlıklı bir nesil oluşturmuş olacağız. Sevgili yavrularımız için etkinliklerimiz hep devam edecektir" diye konuştu.

 

Başkan Yanılmaz konuşmasının ardından çocuklarla birlikte koşturarak, uçurtma uçurdu. Gökyüzünü rengârenk uçurtmalarıyla donatan minikler, doyasıya bir eğlence yaşadılar.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image