Arama

Elazığ TOKİ Yazıkonak Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri Başarılarını Paylaştı

9 yıl önce

Elazığ'da yapılan okullar arası kros il birinciliği ve güreş il müsabakalarında başarılı sonuçlar alan TOKİ Yazıkonak Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri başarılarını İl Milli Eğitim Müdürüm Ahmet Bağlıtaş ile paylaştılar.

Elazığ TOKİ Yazıkonak Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri Başarılarını Paylaştı
ad image
ad image

Fırat Üniversitesi Sağlıklı Yaşam Parkurunda 20 Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirilen okullar arası il birinciliği müsabakalarında Ahmet ÖZ 5 bin metrede ferdi bazda il birincisi olurken  TOKİ Yazıkonak Çok Programlı Anadolu Lisesi bu müsabakalarda takım halinde il ikincisi oldu.

            

24-30-31 Aralık 2015 tarihleri arasında yapılan okullar arası il güreş müsabakalarında ise TOKİ Çok Programlı Lise  serbest güreş dalında il birincisi, takım halinde ise il üçüncülüğünü elde etmişti.

            

Serbest güreş dalında Ahmet BAYSAL 55kg da Altın, Grekomen dalda Mehmet BAYDAN 66 kg da gümüş, 55 kg da Emre GÜL bronz ve 120 kg da Âdem CANKARA gümüş madalya alarak takım halinde il üçüncülüğünü elde ettiler.

              

Başarılı öğrenciler 23.03.2015 tarihinde okul Müdürü Tekin KESER, Md. Yrd. Mehmet ÜSTÜNDAĞ, beden eğitimi öğretmenleri Cihan TÜRKGÜZELİ ve Ömer ÖZCAN eşliğinde İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet BAĞLITAŞ’ı ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

              

Öğrencileri makamında ağırlayan Milli Eğitim Müdürü Ahmet BAĞLITAŞ kros ve güreşte başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ederek bu başarılarının devamını diledi. Aynı zamanda sportif başarılarının akademik başarılar ile de birleştirilmesi gerektiğini  belirten BAĞLITAŞ, sporcularımızın mutlaka üniversiteye girerek  hem akademik hem de sportif olarak buralarda da başarılı olmaları gerektiğini ifade etti.

             

Ziyaretin sonunda Milli Eğitim Müdürü  Ahmet BAĞLITAŞ öğrencilerimizi ve antrenör öğretmenlerini başarılarından dolayı tek tek kutladıktan sonra çeşitli hediyelerle ödüllendi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image