Arama

Elazığ Belediyesi Yaşlıları Unutmadı

9 yıl önce

Elazığ Belediyesi 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası kapsamında, Gazi Huzurevi'nde kalan yaşlılarımız için yemekli bir toplantı düzenledi.

Elazığ Belediyesi Yaşlıları Unutmadı
ad image
ad image

Harput'ta düzenlenen yemeğe, Belediye Başkan Vekili M.Asım Nazırlı ve hayatlarının ikinci baharlarını yaşayan Gazi Huzurevi sakinleri katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Başkan Vekili M.Asım Nazırlı,"Bugüne ulaşmamızda en büyük paya sahip olan baştacımız dünün gençleri yaşlılarımızın varlıkları bizler için onur ve bahtiyarlık kaynağıdır. Sizler, bugünlere ulaşmamızda çok önemli birer mihenk taşı olmanızın yanı sıra, bilgi ve birikim sermayenizle de geleceğimizi de aydınlatıyorsunuz. Bizler geleceğe doğru yol alırken en büyük sermayemiz sizler ve bu ülkeye kazandırdıklarınızdır. Bu nedenledir ki sizlere sunacağımız hiç bir hizmet, bu vefa borcunu karşılamaz" dedi.


 Geçmişten geleceğe köprü konumunda bulunan yaşlılarımızın, dinimizde ve örfümüzde her zaman müstesna bir yere sahip olduklarını ifade eden Nazırlı, "Yüce dinimiz İslam'ın 'of' demeyi dahi yasakladığı yaşlılarımızla ilgili Peygamber Efendimizin "Herhangi bir genç yaşlılığından dolayı bir ihtiyara hürmet ederse, Yüce Allah da yaşlandığında ona hürmet edecek kimseler halkeder" hadisi şerifleri bize yol gösterir.Bizler unutmamalıyız ki yaşadığımız gün, geçmişten geleceğe uzanan bir köprüdür. Bu köprünün bir ucunda umudumuz çocuklarımız varsa, diğer ucunda da bu güne ulaşmamızı sağlayan yaşlılarımız var. O nedenledir ki köprünün bir tarafını diğer tarafından ayırt edersek, köprünün yıkılması kaçınılmaz olur.İşte bu bilinçle herkesin bir gün yaşlılık evresini yaşayacağını unutmadan, onların hayır dualarıyla geleceğe yürüyoruz" diye konuştu.

           

Oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleşen yemekte, Başkan Vekili Nazırlı konuklarla tek tek ilgilenerek sohbet etti.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image