Arama

Elazığ Muhtarlar Birliğinden Tepki

8 yıl önce

Elazığ Muhtarlar Birliği Başkanı Ulukent Mahalle Muhtarı Ayhan Atlan yazılı bir açıklama yaparak, Elazığ Belediyesi tarafından dağıtılan sosyal kartların muhtarlar tarafından adaletsizce dağıtıldığı yönündeki iddialarının gerçeği yansıtmadığı ve muhtarları zan altında bıraktığını belirterek, tepki gösterdi.

Elazığ Muhtarlar Birliğinden Tepki
ad image
ad image

Atlan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “ Yerel basın bir organında 14 Temmuz Pazartesi gününe ait bir köşe yazısında; Elazığ Belediyesi’nin dağıtmış olduğu sosyal kartların çoğunun muhtarlara verdiğini, muhtarların da bu kartları alakasız kişilere dağıttığını ifade etmiştir.

 

Oysaki Belediye tarafından bu yıl ihtiyaç sahiplerine dağıtılan yardımlara muhtarlar müdahil dahi edilmemiştir. Başvurular direk Belediye’ye yapılmış, belirlenen kişilere yardım yapılmıştır. Söz konusu köşe yazarının gerekli araştırmayı yapmadan muhtarları zan altında bırakmasından büyük üzüntü duyduk. Kendisini ya özür dilemesini, ya da iddialarını ispat etmesini bekliyoruz.”

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image