Arama

Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek'in Bayram Mesajı

8 yıl önce

Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek'in Bayram Mesajı
ad image
ad image

Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek'in bayram mesajı şöyle;''Değerli Elazığlılar,Aramızdaki sevgi, saygı, hoşgörü, dostluk ve kardeşlik duygularını güçlendiren, farklılıkların zenginliğe dönüştüğü, sevinç ve hüzünlerin birlik ve beraberlik duyguları ile samimiyetle paylaşıldığı, manevi değeri yüksek olan mübarek Ramazan Ayını geride bırakarak bir Bayramı daha hep birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.



Elazığ Emniyeti olarak mutluluğun ve huzurun hüküm süreceği bir bayram geçirmek üzere halkımıza hizmete devam etmekteyiz. Sorumluluklarımızın bilincinde olarak her türlü tedbiri almanın rahatlığıyla sevdiklerimizle güzel bir bayram geçireceğimize yürekten inanıyorum.



Hizmet vermekten onur duyduğumuz ve gücümüzün ana kaynağını oluşturan değerli Elazığlı hemşerilerimizin, şahsım ve Teşkilatım adına Ramazan Bayramını kutlar, sağlık ve huzur içinde nice bayramlara kavuşma arzusuyla selam ve saygılarımı sunarım.''Dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image