Arama

Düşen uçağın yolcusu konuştu

8 yıl önce

Kadın ayrıca başıbelalı reysin hayatta kalmış yolcuyu sayılır. Elvira İsayeva tüm olup bitenlere rağmen "Flydubai" aviaşirketinin uçağıyla eve dönmeyi planlıyor.

Düşen uçağın yolcusu konuştu
ad image
ad image

Mutlu tesadüften saat çağrı çalmayıb.

Rusya'nın Rostov kentinde meydana gelen uçak kazası zaman kadın mucize eseri sağ kaldı. 

elazigdahaber.com ANS PRES S-e istinaden melumatına göre, Elvira İsayeva ölüm reysine Dubai'den Rostov-na-Dona uçan "Flydubai" aviaşirketinin "Boeing-737-800" uçağına gecikince salim kaldı.

Kadın ayrıca başıbelalı reysin hayatta kalmış yolcuyu sayılır. Elvira İsayeva tüm olup bitenlere rağmen "Flydubai" aviaşirketinin uçağıyla eve dönmeyi planlıyor.

"" Flydubai "haftada bir kez Rostova uçuyor. Ben bir hafta havanın düzelmesini bekleyeceğim ve uçacağam. Gerçi, ben artık trende ayrıca yaya gitmeye hazırım. Vahimdir, elbette, ama ben evvellerde "Flydubai" hakkında kötü bir şey eşitmemişem. Onlar hep iyi uçurdular ve kendimi artık defalarca ondan istifade ettim ", - diye reysin hayatta kalan yolcuyu söyledi.

Xatırladaq ki, Elvira İsayeva aviaqəza sonucu 61 kişinin öldüğü "Flydubai" aviaşirketinin FZ981-plakalı reysinin tek sağ kalan yolcuyu olup.

İsayeva ölümden nasıl kaçmayı başardığını anlattı. Melum olub ki, onun hayatını alarm kurtardı. Mutlu tesadüften saat çağrı çalmayıb ve Rostov sakini uçağa geç kalıp. 

Kaza bu gece Rusya saati ile saat 04 sularında kaydedildi. Olay Zamanı uçakta 62 kişi oldu. Bunlardan 55'i yolcu dahil olmak üzere 4'ü çocuk, 7'si ise heyet üyeleri olup. Aralarında Azov İlçe yönetiminin başkanının eski eşi ve kızı da oldu. Onlar Dubai'den istirahetden qayıdırmışlar. 

Rusya'nın Rostov kentinde meydana gelen uçak kazasında ölenler arasında Azerbaycan vatandaşı yoktur. Bu konuda Azerbaycan'ın Moskova Büyükelçiliği basın servisinden verilen bilgiye göre.

Kaza tüm yolcuların ve uçuş personelinin ölümü ile sonuçlanmıştır. Olay Dubai'den uçan "Boeing-737-800" tipi yolcu uçağı Rostov-na-Donu şehir havaalanına inerken meydana geldi. Kazaya sebep gibi kötü hava koşullarına göre uçağın iniş zolağından kenara düşmesi gösteriliyor. Öyle ki, ilk girişimde uçağı indirebilir bilmeyen pilotlar ikinci tura atmak istediler. Fakat bu zaman uçağın kuyruk kısmı yere çarpıp. Rostov vilayetinin valisi Vasili Qolubayevin göre, şimdilik kazaya neden gibi başka sürümlere kabul edilmeyecektir. 

"Fly Dubai" aviaşirketine ait uçakta bulunan tüm yolcuların rus, heyet üyelerinin ise yabancılar olduğu belirtiliyor. Ölenler arasında Rusya, Ukrayna, Kazakistan ve Hindistan vatandaşları olup. Hava limanına kazada ölenlerin yüzlerce akrabası gelip. 

Bundan önce geçen yıl 31 Ekim Mısır'ın Şarm-eş-Şeyh kentinden St. Petersburg'a uçuş gerçekleştiren Rusya'ya ait uçak Sinay yarımdasının kuzeyinde yer alan El-Arişdən 100 km uzaklıkta kazaya uğramıştı. Kazada 217 yolcu ve 7 mürettebat üyesi olmak üzere toplam 224 kişi hayatını olmuştu. 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image