Arama

Dünya serbest stil şampiyonundan 'Birlikte Güçlüyüz' videosu

6 yıl önce

Dünya serbest stil şampiyonu Liv Cooke, UEFA'nın #PlayAnywhere kampanyası tanıtım videosunda yeteneklerini sergiledi.

Dünya serbest stil şampiyonundan 'Birlikte Güçlüyüz' videosu
ad image
ad image

 

Serbest stil futbol dünya şampiyonu Liv Cooke, kadın futboluna katılımı artırmak için kadın futbolunun yıldızlarıyla bir araya geldi ve olağanüstü yeteneklerini ortaya koydu. 18 yaşındaki Cooke, videoda, yerden yüzlerce metre yukarıda ve bir teknenin üzerinde gerçekleştirdiği serbest stil hareketleriyle öne çıkıyor.

Play Anywhere filmi, UEFA'nın toplam 16 bin kilometreye yayılan Together #WePlayStrong kampanyasının son ayağı için filme alındı ve beş farklı ülkedeki on üç eşsiz lokasyonda on iki gün süren çekimlerden sonra tamamlandı.


Hırvatistan Dubrovnik'in Taş Duvarları, İsviçre Alpleri'nde yer alan Avrupa'nın en yüksek noktasındaki futbol sahası, İskoçya'nın Dış Hebridler'inin ufak adası Eriskay ve Norveç'in balıkçı kasabası Henningsvær'de gerçekleştirilen çekimlerde, Liv Cooke'un yanı sıra Norveçli kardeşler Ada ve Andrine Hegerberg (Lyon ve Parist Saint Germain,) Maren Mjelde (Chelsea,) Lauren James, Jordan Nobbs (Arsenal,) Frank Kirby (Chelsea,) Alex Greenwood (Liverpool) ve FIFA ve UEFA Kadınlar 2017 Yılın Futbolcusu Hollandalı orta saha Lieke Martens (FC Barcelona) yer aldı.

Liv Cooke, çekimlerin ardından yaptığı açıklamada, "UEFA elçisi olarak Avrupa'yı gezmek ve kızlara futbolun her yerde oynanabileceğini göstermek inanılmaz bir deneyimdi. Bir tekne üzerinde yeteneklerimi göstermekten Avrupa'nın en yüksek noktasındaki futbol sahasında futbol oynamaya kadar, her şeyiyle harika bir deneyim oldu ve umarım gençleri bu sayede bir top alıp her yerde futbol oynamak için cesaretlendirebilmişizdir" dedi.

Together #WePlayStrong kampanyasındaki yarışmaya katılmak için, katılımcıların @WePlayStrong ve #PlayAnywhere etiketleriyle, alışılmadık bir ortamda futbol oynarken çekilmiş fotoğraf veya videolarını paylaşmaları isteniyor. Yarışmanın katılım koşullarına ulaşmak için https://www.uefa.com/termsconditions/prizes.html, UEFA'nın Together #WePlayStrong kampanyasının detaylarına ulaşmak içinse weplaystrong.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak : TFF

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image