Arama

BAŞKAN YANILMAZ; GENÇ YAŞAM MERKEZLERİNİN SAYISINI ARTIRACAĞIZ

6 yıl önce

Elazığ Belediyesi ve Akıncılar Derneği tarafından projesi tamamlanarak hizmete sunulan, “Genç Yaşam Merkezi”ne olan ilgi gün geçtikçe artıyor.

BAŞKAN YANILMAZ; GENÇ YAŞAM MERKEZLERİNİN SAYISINI ARTIRACAĞIZ
ad image
ad image

 

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan ve kısa sürede gençlerin uğrak yeri haline gelen ‘Genç Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Yanılmaz, Genç Yaşam Merkezi’ne gelen gençlerle bir süre sohbet etti ve ardından kendileriyle satranç, langırt gibi oyunlar oynayarak geleceğimizin teminatı olan gençler ile vakit geçirdi.  

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın ziyaretinden dolayı mutlu olan gençler, Genç Yaşam Merkezi’nde verimli bir şekilde zaman geçirdiklerini belirterek böylesi güzel bir merkezi kendilerine kazandırdığı için Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ettiler.

Elazığ Akıncılar Derneği İkinci Başkanı Mehmet Ertuğrul, Genç Yaşam Merkezi’nde kültürel - sosyal etkinliklerin yapıldığını ve gençlerin kitap okuyup ders çalıştığını ifade ederek öğrencileri merkeze davet etti.

GENÇ YAŞAM MERKEZİ OKUMA ALIŞKANLIĞINI ARTIRDI

Genç Yaşam Merkezi’ne gösterilen ilgi karşısında mutlu olduklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, açıklamasında şunları söyledi: “Gençlerimiz özellikle bilgi ve becerilerini artırma noktasında bu merkezi tercih ediyorlar. El emeği ile yapmış oldukları robotlarla becerilerini daha çok geliştiriyor, zekâ geliştirme bölümünde ise çeşitli montaj çalışmalarını yapıyorlar. Burası aynı zamanda kitap okuma alışkanlığının da ciddi anlamda artıran bir merkez oldu. Genç Yaşam Merkezi devam ettiği sürece gençlerimiz hem el emeklerini hem de bilgi ve becerilerini geliştirecek. Merkezin bu hale gelmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Elazığ Belediyesi olarak bu tür merkezlerin sayısını artırarak gençlerimizin daimi uğrak yeri haline getireceğiz.”

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image