Arama

Atletico Madrid 1 - 0 Bayern Münih

7 yıl önce

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında İspanyol Atletico Madrid evinde Almanların güçlü ekibi Bayer Münih'i Saul'ün 11. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti.

Atletico Madrid 1 - 0 Bayern Münih
ad image
ad image

 

Mardin'in Nusaybin ilçesindeki operasyonda, PKK'lı teröristlerce el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Kul'un cenazesi, memleketiGiresun'a getirildi.

Şehidin naaşı askeri kargo uçağıyla getirildiği Ordu-Giresun Havalanı'ndan baba Mehmet, anne Fatma, kardeşleri Ali ve Murat Kul ile diğer yakınları tarafından alınarak konvoy eşliğinde Yağlıdere ilçesine götürüldü.

Burada şehidin cenazesini, ilçe sakinleri Türk bayraklarıyla karşılarken, bir grup vatandaş da teröraleyhine slogan attı. Bu sırada gözyaşı döken şehidin anne ve babası yakınları tarafından sakinleştirildi.

Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Kul'un cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna konuldu.

Şehit Kul'un naaşı yarın, Yağlıdere Merkez Camisi'nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Sınır köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Öte yandan Kul'un, bir süre önce Nusaybin'deki operasyonda şehit düşen ve cenazesine katılarak fotoğrafını taşıdığı tim arkadaşı şehit Bekir Kelleci'nin babası Ali Kelleci de aileye taziye ziyaretinde bulundu.

Ali Kelleci, burada gazetecilere, oğlu Bekir Kelleci'yi Giresun'a Süleyman Kul'un getirdiğini belirterek, "O da benim oğlum, yani acı acı üstüne. 'Ben de şehit olacağım' demişti bana, öyle dedi ama ben 'boşver' demiştim ona. 'Öcünü alacağız baba' dedi ve aldılar da. Bir evladım da o benim" dedi.

Şehit Uzman Çavuş Kul'un vasiyet yazdığından bilgisi olduğunu ifade eden Kelleci, şunları söyledi:

"Benim oğluma 'sen oku' demiş vasiyeti, 'ondan sonra babama okuttur' demiş. Ne şekilde vasiyet yazdı, onu bilemiyorum. İkisi bir gözümün önüne gelince ben de rahatsız oluyorum. Oğlumu 23 gün önce toprağa verdim, bu oğlum da gelince ben de şey olmaya başladım. Gitti geldi benim yanımda kaldı, oğlumun çamaşırlarını getirdi, benim evden görev yerine gitti. Onlar devre arkadaşıydı."

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image