Arama

Arizonalı kadının 4 yılda yaşadığı inanılmaz değişimi

7 yıl önce

Arizonada yaşayan ve uyuşturucu bağımlısı olan genç bir kadın 4 yıl içerisinde yaşadığı değişimi yayınladı. 4 yıl içerisinde yaşadığı değişimi görenler ise gördüklerine inanamadı

Arizonalı kadının 4 yılda yaşadığı inanılmaz değişimi
ad image
ad image

 

Arizona'lı bir kadın, sosyal medyadaki fotoğrafların önce ve sonra, ona meth ve eroin takılmasını, daha sonra dört yıl temiz kalmasını sağladı. Aradaki fark inanılmaz.

26 yaşındaki Dejah Hall, kendisinin fotoğraflarını, iki addicting yasadışı uyuşturucudan temizlenmenin dört yılını kutlamanın bir yolu olarak paylaştı.

Bağımlılığının sadece 17 yaşında ağrı kesici ilaçlarla başladığını söyledi.

"Bir arkadaşımla parti dolaşıyordum ve ilk kez bir hap aldım ve stres ve evde yaşanan sorunlar nedeniyle oradan yokuş aşağı gitti" dedi. "Onlardan kurtulmak istediğim 20 yaşında bir noktaya gelmeden önce, her gün aynı anda altı tane reçeteli hap alıyordum."

Bir metadon kliniğine katılması için kendisine yardım etmeye başlamanın güçlü ve zor kararını vermişti, fakat bir arkadaşının annesinin ölümünden dolayı üç gününü kaçırmıştı.

"Ona çok yakındı ve bununla uğraşıyordum, bu yüzden üç gün üst üste kaçtım - yapamayacağınız bir şey. Klinikten atıldım, bu yüzden soğuk türkten ayrılmaya karar verdim ve bunun iyi olacağını düşündüm "diye açıkladı. "Para çekme korkunçtu ve sekiz günden sonra fiziksel olarak zayıf düştü - elimi tutamadım ve sakat kaldım. Ben sürekli atıyordum. "

Bir "arkadaşı arkadaşı" ilk kez eroin denemek için onunla konuştuğunda hepsi daha da kötüydü.

"Ben atıyordum ve eroin içtiğini hatırlıyorum. Ona iğrenç olduğunu ve durduğunu söyledim, ama bana çekilmeleri durdurmak için tek bir vuruş yapmamı istiyor "diye belirtti.

"Bağımlı tarafım ortaya çıktı ve ben sadece bir tane alacağımı ama birinin yetmediğini söyledi. İkinci vuruşla, yükseklere aşık oldum. Uyuşmuştu. Duramadım. Tek istediğim uyuşturmaktı. Bu kadar umutsuzca istedi ki başka bir şey önemli değildi. Günün her dakikasında yüksek olmak istedim. "

Eroin'den methiye girmeye başladı.

Nisan-Aralık 2012 tarihleri ​​arasında hem meth hem de eroin enjekte etti.

"Kendimi öldürüyordum. Çok sısıktım, yaklaşık 95 kilo, ama yine de güzel görünüyordu hissettim. İlacın aldatmacası budur; Bu şeylerde güzel değilsiniz "dedi.

Fakat Aralık 2012'de büyükbabasını ziyaret etti ve her şey değişti.

"Bu benim dedemin doğum günüydü ve onu gördüğümde ona hemen sarılmaya başladım ve ona sevdiğimi ve iyi olduğumu söylemişti" diye hatırlattı.

"Tekerlekli sandalyesinde oturuyordu ve bana kendisini incittiğimi söyledi. Bağımlılığımdan önce onun için orada kalmıştım ve tüm uyuşturucuların ardından ondan daha ayrıydım. Bu benim en büyük hatalarımdan biriydi. "

İşte o zaman, diyor, bir banyo aynasına gitti ve aynaya bakıp "gördüğüm canavarı görmeye" başladı.

Daha sonra büyükbabasına geri döndü ve bazı resimler çekti. Sonra ona, "Merak etme. Ben iyi olacağım. "

Birkaç saat sonra uyuşturucu ve uyuşturucu maddeleri bulunduğundan tutuklandı.

İki hafta sonra büyükbaba vefat etti.

Hapishanede soğuk hindiyi terk etti.

Şimdi bir anne olan Bayan Hall, dört yıllık itidal ve yepyeni hayatını kutlamak için dönüşüm resimlerini paylaştı.

Dönüşüm fotoğraflarını paylaşmak, "Yaptım" diyerek onun yolunu buluyordu.

Sonra İsa'yı hayatına kabul ettiğini söylüyor ve ona "her şey olan şaşırtıcı küçük bir kıza" sahip.

Bakanı oluyor ve bir gün kendi kilisesine sahip olmayı umuyor.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image