Arama

Antetokounmpo: 'Başka hiçbir şey biliyorum, Yunanistan'

6 yıl önce

"Yunanistan'dan başka hiçbir şey bilmiyorum. Ben hiç Nijerya'ya gitmedim. Sen bir Yunanlı değilsin, bir Yunan olursun, " dedi Giannis Antetokounmpo Onassis Kültür Merkezinde 24 yaşındaki kardeşi Thanasis ile yan tarafında.

Antetokounmpo: 'Başka hiçbir şey biliyorum, Yunanistan'
ad image
ad image

 

İki kardeş, Yunanistan'ın basketbolda elde ettikleri başarılarından gurur duyuyor, ancak Antetokounmpo ailesi için her şey kolay olmadı, unutmayacakları bir şey.

Basketbol yıldızı, daha iyi bir hayat arayışında Yunanistan'a gelen Nijeryalı göçmen ebeveynlerin çocuklarıdır. Geçen yıl NBA'de Bucks'la 100 milyon dolarlık dört yıllık sözleşme imzalayan Giannis, Yunanistan'daki ilk günlerinde daha küçükken ailelerinin fedakarlıkları ve mücadelelerinden bahsetti.

"Zor zamanlar yaşayan birçok insan var, ancak yine de ışığı aramalısınız. Ailemiz bencil olmamak, dürüst ve samimi olmak için bize öğretti. "İspanyol kulübü MoraBanc Andorra için oynayan Thanasis ekledi.

Kardeşler Atina'daki Pazar günü Yunan milli takımı için 18.000 kişilik bir kalabalığa oynamaya hazırlanıyorlar.

"Yunanistan bizi sever, çünkü biz iyi çocuklarız. Giannis, Yunanistan'ı nereye gidersek gidelim diye teşvik ediyoruz "dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image