Arama

ABD Adana Konsolosu Espinoza, Elazığ Belediyesi'ni Ziyaret Etti

8 yıl önce

Amerika Birleşik Devletleri’nin Adana Konsolosu John L. Espinoza, Elazığ Belediyesi'ni ziyaret ederek, Başkan Vekili M. Asım Nazırlı ile bir araya geldi.

ABD Adana Konsolosu Espinoza, Elazığ Belediyesi'ni Ziyaret Etti
ad image
ad image

Başkan Vekili M. Asım Nazırlı, ABD’nin Adana Konsolosu John L. Espinoza'u ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, Espinoza'ya Elazığ ve Elazığ Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

ABD’nin Adana Konsolosu John L. Espinoza ise kendilerine gösterilen sıcak karşılamadan dolayı teşekkür ederek, "Elazığ çok güzel bir şehir. Misafirperverliği çok güzel, yemekler çok lezzetli. İlk kez bu bölgeye geliyorum ve gerçekten çok etkilendim. Burada bulunmaktan çok mutluyum. Çok hareketli bir şehir" diye konuştu.

 

Başkan Vekili Nazırlı'nın, Türkçeyi çok güzel konuştuğunu ifade etmesi üzerine Espinoza, "Yavaş yavaş öğreniyorum, çok zor ama çok güzel bir dil" dedi.

 

Ziyarette Başkan Vekili Nazırlı, Espinoza'ya Elazığ'ın yöresel ürünleri ile Harput musikisinin yer aldığı cd'lerin bulunduğu hediyeleri takdim etti.

 

KÜLTÜR PARK'A ABD'Lİ KONUK

 

ABD’nin Adana Konsolosu John L. Espinoza  ve Başkan Vekili Nazırlı daha sonra Elazığ'ın yeni ve gözde yaşam merkezi Kültür Park'a geçtiler. Seyir terasından Elazığ'ı seyreden ABD'li konuklar, Kültür Park'ı gezerek, bilgi aldılar. Kültür Park'ı çok beğendiğini ve etkilendiğini dile getiren Konsolos Espinoza, gösterilen konukseverliğe teşekkür ederek Kültür Park'tan ayrıldı.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image