Arama

Zafer Eroğlu Yenimahalle İçin Geliyor

5 yıl önce


Zafer Eroğlu Yenimahalle İçin Geliyor
ad image
ad image

 

Ak Parti de yerel seçimler için etkili bir biçimde çalışarak bu aşamada da ne kadar uygun adayları içerdiğini de kanıtlamaktadır. Bu belediye seçimlerini Ankara Yenimahalle için de gösterecek olan Ak Parti içerisinde Aksander Başkanı olarak da tabir edilen Zafer Eroğlu öne çıkan bir aday adayı statüsünde yer almaktadır. Halkın adamı olarak da Yenimahalle seçmeni tarafından fazlasıyla öne çıkan bir isim olan Zafer Eroğlu; ne kadar önemli bir belediye başkan aday adayı olduğunu da göstermektedir. Bu sayede de son derecede de ideal olanakları Yenimahalle halkına sağlayacağı konusuna da kesin gözüyle bakılmaktadır.

Zafer Eroğlu ismi çalışmaları ile tanınan bir isim olmasından dolayı Ak Parti kapsamında belediye seçimlerine aday adayı olarak katılmıştır. Projeleri ve faaliyetleri ile de son derecede de uygun bir noktada yer alan Zafer Eroğlu; halk tarafından tanınarak seçmenlerin takdirini de toplayabilecek bir pozisyonda da yer alacaktır. Zafer Eroğlu Ak Parti içerisinde etkin bir konumda uzun süredir yer alarak siyaset içerisinde de ne kadar etkin bir isim olduğunu da kanıtlayabilmektedir. Bu sayede de belediye başkanlığı için de en uygun adaylar arasında yer alarak mükemmel bir sonucu ortaya koyabilmesi aşamasında da ideal bir noktada yer almaktadır. Belediye başkanlığı için de ön planda yer alan bir isim olarak dikkat çekmektedir.  

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image