Arama

Yeşim Gül'ün ailesi yıllar sonra bulundu!

6 yıl önce

Yeşim Gül'ün ailesi yıllar sonra bulundu

Yeşim Gül'ün ailesi yıllar sonra bulundu!
ad image
ad image

 

ÇORUM'da bir bina önünde bulunan ve bina sakinleri tarafından büyütülen Yeşim Gül 27 yıldır ailesini arıyordu. Şu an 29 yaşında olan ve 2 yaşında kaybolan Yeşim Gül ile ilgili olarak yeni gelişmeler yaşanıyor.
2 yaşındayken Yalova'da gerçekleşen ama bir süre sonra küpesi ve elbisesiyle beraber kaybolan Yeşim Gül ile ilgili olarak yeni gelişmeler yaşanıyor. Şimdi evli ve çocuklu olan Yeşim Gül öz ailesini bulabilmek için canlı yayına katıldı.

Bugün canlı yayına katılan Sibel Hanım, Yeşim'in kendi kızı olduğunu ve isminin Merve olduğunu ifade etti. Kocasıyla birlikte sorunları olan ve kızlarını ona göstermediklerini ifade eden Sibel Hanım, Yeşim'in gerçek annesi mi? Herkesin merak ettiği soru DNA testinin yapılmasının ardından kesinleşecek.

Canlı yayında yaşananları anlatan Sibel Hanım, Yeşim'in kızı olduğunu söylüyor ve benlerinin olduğu yeri de tarif ediyor. 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image