Arama

Yeni teknoloji Chicago'da uygulanmaya başlandı

7 yıl önce

Şiddet Chicago musallat geçen yıl 2017 içine gerçekleştirdi Ocak 51 cinayetle sona erdi ve 299 kişi vurularak - bir artış hem de Ocak 2016'den.

Yeni teknoloji Chicago'da uygulanmaya başlandı
ad image
ad image

 

Geçen hafta polis departmanı sorunu çözmek için yeni stratejiler geliştirdi.

Sadece 25 polis bölgelerinin dışında iki tüm neredeyse dörtte Chicago çekimler yıllardır çözüm meydan olan çete musallat alanlarda.


25 polis bölgesinin sadece ikisi, yıllardır çözüme meydan okuyan çeteye musallat olan bölgedeki Chicago'daki ateşlerin yaklaşık dörtte birini oluşturuyor.
Ancak bu ilçelere çok ihtiyaç duyulan yardımlar geliyor.

Denilen bir just-tanıtılan teknoloji ShotSpotter Artık eve silah yere aynı anda ikinci bir bilgisayar sistemi ülkedeki güvenlik kameraları büyük ağ üzerinde döner iken bulmak ve şüpheli ve mağdurlara için arama yardımcı olmak için olabilir.

Polis müfettişi Eddie Johnson, 911'den daha iyi olduğunu söyledi.

Johnson, "Bu teknoloji bize gerçek zamanlı bilgi verir" dedi. "Atışın nereden geldiğini tespit ediyor ve daha önce yapmış olduğumuzdan çok daha hızlı yanıt vermesi açısından beş ila yedi dakikalık bir avantajımız var" dedi. 

Yeni teknoloji, Chicago polisinin ateş etmelerini gerçek zamanlı olarak izlemesine yardımcı oluyor.


Polis müdür yardımcısı Jonathan Lewin, "Bilgiler sadece burada değil, aynı zamanda araçlarda, bu mobil bilgisayarlarda ve ayrıca tam anlamıyla akıllı telefonlardaki yetkililerin elinde bulunuyor" dedi. 

Yeni teknoloji bu hafta online geldiğinden beri polis, zaten tutuklananların vurulmasına yol açtığını açıkladı.

Ancak kan akışındaki uzun menzilli etkileri görülmeye devam ediyor.

Lewin, "Teknolojiyle, sürece ve halkla birlikte çalışacağına eminiz" dedi. 

Chicago polisi, yeni teknolojiyi uygulamak için Los Angeles Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte çalıştı ve ayrıca yönlendirme ve uzmanlık için New York'a ulaştı. Chicago göre geçen yıl daha fazla cinayet vardı New York ve Los Angeles kombine .

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image