Arama

Ücretsiz Alo 188 Cenaze Hattı 8 Araçla Hizmet Veriyor

8 yıl önce

Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından vatandaşlara ücretsiz hizmet veren Alo 188 Cenaze Hattı bünyesine 5 araç dâhil edildi.

Ücretsiz Alo 188 Cenaze Hattı 8 Araçla Hizmet Veriyor
ad image
ad image

Vatandaşların bir telefonuyla cenaze hizmetlerinin tamamını karşılayan Alo 188 Cenaze Hattı bünyesinde daha önceden 3 araç hizmet vermekteydi.

 

Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın seçim vaatlerinden biri olan ücretsiz cenaze hattı 7/24 çalışıyor. Elazığ Belediyesi cenaze yıkama, kefenleme, dini yükümlülüklerin yerine getirilmesi ve defin işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştiriyor.

 

Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Mezarlıklar Müdürlüğü parkına yeni dâhil edilen araçlar sayesinde belediye bünyesinde oluşturulan özel ekip, cenazeyi evden alarak, ardından yıkama ve defin işlemlerini gerçekleştirmekte. Bir din görevlisinin nezaretinde yapılan tüm işlemler için vatandaştan herhangi bir ücret talep edilmemekte. Soğutma sistemine sahip olan yeni cenaze araçları aynı zamanda şehir dışı nakilleri de ücretsiz olarak gerçekleştiriyor” denildi. 

 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image