Arama

Şehir Ramazan Ayını Yaşamaya Devam Ediyor

8 yıl önce

Elazığ Belediyesi'nin birlik ve beraberliği güçlendiren, Ramazan ruhunu coşkuyla harmanlayan Ramazan programları, Harput ve Kültür Park'ta tüm görkemiyle devam ediyor.

Şehir Ramazan Ayını Yaşamaya Devam Ediyor
ad image
ad image

Manevi atmosferi güçlendiren programlar, 7'den 77'ye her kesimden yoğun ilgi görüyor. İftar sonrası vatandaşlar akın akın Harput ve Kültür Park'ı dolduruyorlar. Vatandaşlar buralarda Elazığ Belediyesi tarafından hazırlanan farklı programlarla, keyifli saatler geçiriyorlar.

 

İĞNE ATSAN YERE DÜŞMEZ TABİRİ GERÇEK OLDU

           

Harput'ta ve Kültür Park'ta Ramazan ruhu ve bereketi harmanlanarak düzenlenen programlar, son 10 güne girilirken her geçen gün daha büyük kalabalıklara hitap ediyor. Kimi vatandaşlar, çoluk çocuk Harput'un serin havasında, şehre nazır iftarlarını açtıktan sonra düzenlenen programlara katılırken, pek çok vatandaş ise iftar sonrası, tarihi kentin manevi havasına ortak oluyor.

           

Harput'ta dün akşam gerçekleştirilen programda, Elazığ'ın sevilen sesi ve yorumcusu Ahmet Yüce, Harput ilahileriyle sevenleriyle buluştu. Sevilen usta sanatçı Ömer Çapar da Ahmet Yüce'ye eşlik ederek, birlikte sevilen ilahileri seslendirdiler. Harput'un serin havasının tadını çıkaran Elazığlılar, çay ikramları eşliğinde sunulan ilahi dinletileriyle Ramazan ayının lezzetini yaşıyorlar.

           

Öte yandan Kültür Park'ta da Ramazan coşkusu tüm hızıyla sürüyor. Her noktada farklı bir etkinliğin yaşandığı Kültür Park'taki programlar da yoğun bir katılımla gerçekleşiyor. Çocuklara özel pek çok etkinliğin düzenlendiği Kültür Park'ta, dün akşam sergilenen 'Ateş Gösterisi', adeta nefesleri kesti. Kültür Park amfi tiyatroda heyecan fırtınası estiren gösterinin ardından, sesiyle, yorumuyla gönül tellerini titreten ilahi sanatçısı Hasan Dursun, Kültür Park'ta sevenleriyle buluştu.Yoğun duygu selinin oluştuğu konser, vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

           

Kültür Park'ta konser ve etkinliklerin yanı sıra su, ışık ve müziğin iç içe geçtiği su dansı gösterisi büyük beğeni topluyor. Özel bir seyirlik gösteri olan suyun ışıkla dansının yanı sıra çocuklara yönelik yüz boyama, zıp zıp,özel fotoğraf çekinme noktaları,  Hacivat-Karagöz gibi etkinlikler de takdir topluyor.

           

Ramazan programları kapsamında 6 Temmuz Pazartesi günü, Harput'ta Grup Çağrı, Kültür Park'ta ise Elazığ Belediyesi Tasavvuf Müziği Korosu birbirinden seçkin eserleriyle halkımızla buluşacak.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image