Arama

Satışa sunulan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus kılıfları çift kamerayı gösteriyor

7 yıl önce

Apple iPhone 7 ve iPhone 7 Plus kılıfları satışa sunuldu.

Satışa sunulan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus kılıfları çift kamerayı gösteriyor
ad image
ad image

Dünyaca ünlü Hollywood aktörü Johnny Deep ve eşi Amber Heard'ın boşanma davasıyla ilgili yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya başladı. Heard'ın Deppe'e fiziksel ve duygusal şiddet sebebiyle boşanma davası açmıştı. Fakat yeni çıkan haberler hiç de iç açıcı değil. Meğerse Johnny Deep eşini yastıkla boğmaya çalışmış. İşte ardı arkası kesilmeyen iddiaların detayları...

Son güncelleme: 02 Haziran 2016 10:48

 

 

Derleme:Selçuk KARAMAN
Filmleriyle Hollywood'un demirbaşlarından olan Johnny Deep eşi Amber Heard ile boşanmanın eşiğinde. Heard, kendisine fiziksel ve duygusal şiddet uygulandığı gerekçesiyle Depp'ten boşanıyor.
İDDİALARA GÖRE BOŞANMANIN ARKASINDAKİ 3 GERÇEK
1-Fiziksel ve duygusal şiddet mi?
The Wrap sitesi Johnny Deep'in eşi Amber Heard'ın yüzüne cep telefonuyla vurduğunu iddia etmişti. Depp'in yakın dostu The Wrap'ye yazdığı köşede Heard'ün boşanma şartları kabul edilmediği takdirde Depp'in imajını zedelemek konusunda şantaj yaptığını iddia etmişti. Bu iddialar da Heard'ün avukatı tarafından yalanlanmıştı.
-
2-Anlaşma karşılığında alacağı 20 milyon dolar mı? HEARD ÇOK MUTLU!
Evliliklerinin 15.ayında 52 yaşındaki aktörden boşanmak için dava açan Amber Heard 20 milyon dolarlık anlaşmayı kabul etmişti.Johnny Depp 400 milyon dolarlık serveti ve Bahamalar'da özel bir adanın sahibi.
3-Eşini yastıkla boğmaya çalışmış!
Depp ve model eşi Heard'ın boşanma kararı almasının ardından çıkan iddialara bir yenisi daha eklendi.
-
The Post gazetesinin haberine göre, gazeteye konuşan Amber Heard'ın yakın arkadaşı Tillett Wright;
Depp'in sarhoş olduğu bir gün Heard'ı yüzüne yastık bastırarak boğmaya çalıştığını iddia etti. Wright "Johnny Depp'in uyguladığı şiddet ve istismar edici davranışlarına birçok kez şahsen tanıklık ettim. Amber, Johnny'nin onu yastıkla boğarak öldürmeye çalıştığı o gün hayatını kaybedeceğinden çok korkuyordu" dedi.
Heard, Depp'in annesinin vefatından tam 3 gün sonra boşanma davası açtığını duyurdu. Depp'in özellikle sarhoşken Heard'a şiddet uyguladığını belirten ifadelerin yer aldığı Heard'a ait boşanma dilekçeleri basına sızdı. Johnny Depp ile 15 ay önce evlenen Amber Heard, daha önce biseksüel olduğunu açıklamıştı.
Kaynak : Mynet
Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image