Arama

Ramazan Sokağında Solistler Geçidi

8 yıl önce

Gecede sahne alan Ömer Çapar ilerleyen saatlerde Elazığlı tüm sanatçıları sahneye çağırdı ve hep birlikte hem coştular hem coşturdular.

Ramazan Sokağında Solistler Geçidi
ad image
ad image

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde ilk defa halka açık konserde Elazığlı ses sanatçıları birlikte düet yaptılar.

 

Ömer Çapar “Sanatçılar arasında soğukluk var diyenlere en güzel cevabı bu sahne veriyor, biz hepiniz Elazığlıyız ve Elazığ için bir araya gelmekten gurur duyuyoruz, yarın akşam Tekin Bulutu' da sahnede yalnız bırakmayacağız. Dolayısıyla tüm Elazığlı hemşerilerimizi Ramazan Sokağına bekliyoruz” dedi.

 

Programın ardından bir konuşma yapan Ramazan Sokağı organizatörü Mustafa Karatepe başta Ömer Çapar olmak üzere programa renk katan bütün sanatçılara tek tek teşekkür ederken programa yoğun ilgi gösteren tüm Elazığlılara minnettar olduklarını vurguladı. Ramazan boyunca etkinliklerin devam edeceğini söyleyen Karatepe hergün bir sanatçının sahne alacağı konserlerin halka açık ve ücretsiz olacağını bu etkinliklerin tamamen vatandaşlarımıza hoş bir Ramazan geçirtmek için tertiplendiğini ve sanatçı dostlarımızında bir maddi talepte bulunmadıklarını onlarında bu vesile vatandaşlarımıza bir vefa örneği sergilediklerini bundan dolayıda kendilerine tüm Elazığ halkı adına şükranlarını sunduğunu ifade etti. 

 


Etkinlikler kapsamında bu akşamda Tekin Bulut sahne alacak. Ücretsiz konsere tüm Elazığlıların davetli olduğu açıklandı.

 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image