Arama

Ohio'da kadın çalınan arabasıyla ilgili uyuşturucu ihbarı yaptı

7 yıl önce

Ohio'da yaşanan bir kadın kadın çalınan arabasının daha hızlı bulunması için polise aracın içerisinde uyuşturucu olduğunu ifade etti. Polis ise hızlı bir şekilde arabayı buldu ama genç kadına ceza verdi.

Ohio'da kadın çalınan arabasıyla ilgili uyuşturucu ihbarı yaptı
ad image
ad image

 

Columbus, Ohio'daki bir kadın, polislere genç kızının arka koltuğunda uyuşturucu taşıdığını söyleyerek çalınan arabasını daha çabuk geri almaya karar verdi.

22 yaşındaki Jessica Pickett, 4 yaşındaki kızıyla birlikte arabasını terk ettiğini 2 ve 5 yaşlarındaki diğer çocuklarını almak için eve geri döndüğünü söyledi.

Genç kızı bulmak için kurulan bir ipucu hattı çağrıldığında bir hikaye ayrı düştü ve bu kişi araştırmacılara kızı kaybolmadığını söyledi ancak teyzesinin evinde kaşınıyordu. Bir gece önce orada olmuştu.

Polisler onunla yüz yüze geldiğinde, o arabanın çalınmış otomobilinin daha yüksek önceliğe sahip olacağı umuduyla hikayeyi hazırladığını itiraf etti.

O, kabahat suçlamasıyla suçlandı ve üç çocuğu da gözaltına alındı.

Arabası gerçekten de sonunda bulundu ve 22 yaşındaki Bradley Stroud, büyük çaplı hırsızlığa mahkum edildi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image