Arama

Nihat Demirbağ Ak Parti'den Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

9 yıl önce

İş adamı Nihat Demirbağ AK Parti il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, aday adaylığı resmi başvurusunu yaptığını açıkladı. Basın Toplantısına AK Parti İl başkanı Nusret Çoban Yönetim Kurulu üyeleri ve iş adamları katıldılar.

Nihat Demirbağ Ak Parti'den Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı
ad image
ad image

AK PARTİ İl Başkanı Nusret Çoban yaptığı açıklamada, Mersinde katledilen Özgecan’ın annesinin Elazığlı olduğunu ve yaşananları lanatlediklerini belirterek, Özgecan’ın ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

 

Başkan Çoban,”  Kardeşlerimiz, Aday Adaylığı döneminde vekillerini seçerken, vekaletlerini verirken çok iyi düşünmelerini istiyorum. çünkü vekaletimizi verdiğimiz kardeşimizin  sizin tüm ihtiyaçlarınızı giderebilecek kabiliyette bir sorumluluğu üzerinde bulması gerekiyor. Ama şunu hiç unutmasınlar ki vekilin üstünde de bir vekil var bu da el vekildir” dedi. Başkan Çoban Demirbağa hayırlı olsun dikerlini iletti.

 

Mis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Demirbağ, beraberindeki kalabalık bir grupla AK Parti il başkanlığına, 25. Dönem Milletvekili seçimleri için adaylık müracaatını resmen yaptı.

 

İl Başkanı Nusret ÇOBAN’a Milletvekili Aday Adaylığı dosyasını teslim eden Nihat Demirbağ, Ak Parti’nin Türkiye’de birçok konuda çıta atlattığına dikkat çekerek, “Gönül verdiğim AK PARTİ’den Elazığ milletvekili adaylığı için resmi başvurumu yaptım. Özellikle sosyal medyada adaylığımla ilgili binin üzerinde beğeni ve yorum yapanlar dostlara ve bu önemli ve özel günümüzde bizi yalnız bırakmayıp buraya teşrif eden herkese ayrı ayrı canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

 

44 YILDA ELAZIĞ’A BİRÇOK ESER VE MARKA KAZANDIRDIK

 

44 yıldır Elazığ’a iş adamı olarak hizmet ettiğinin belirten Nihat Demirbağ, “Malumunuz olduğu gibi son 25 yıldır ilimizde Mis Holding başkanlığında ve öncülüğünde kurmuş olduğumuz Misaş A.Ş. Mis Koop A.Ş. Misspor A.Ş. ve Misland A.Ş. gibi 10 civarında Mis grup şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktayım. Bu şirketlerimizle bir çok eseri ve markayı Elazığ'a kazandırdık. 25 yıldır 700'e yakın personeli ve 900'den fazla insanı bir arada tutarak ilimizde ortaklık kültürünü geliştirdik. 20'ye yakın çok ortaklı şirketin kurulmasına vesile olduk. Hepsi de büyüyerek çalışmaktadır. Toptan ve perakende gıda, lokantacılık, çay fabrikası, yoğurt süt fabrikası, besi çiftliği, Mis giy, Misaş Marketler Zinciri ve Misland gibi birçok iş dalında 55 iş yeriyle 25 yıl hizmet verdik ve şehrimize halen yüzlerce personeli çalışan kalıcı hizmetler bıraktık.” diye konuştu.

 

HEDEFİMİZ DÜRÜST, ADALETLİ GÜVENİLİR İLKELİ VE SEVİYELİ SİYASET

 

Siyasi arenada tüm Elazığ halkıyla birlik ve beraberlik içerisinde yürümek istediklerine vurgu yapan Demirbağ, “Ülkemizin ve şehrimizin geleceği adına, hepimizin üzerine düşen sorumluluklar vardır.  Bu sorumlulukları yerine getirmek için her birimiz ayrı ayrı gayret etmek zorundayız. Yeni gireceğimiz bu siyaset yolunda sizlerin desteğine ve birlik beraberlik içerisinde olmaya ihtiyacımız vardır. Hedefimiz dürüst, adaletli güvenilir ilkeli ve seviyeli değerlerle bu siyaseti amacına uygun hep birlikte yürütmektir. Bu yasama döneminde bu birlik ve beraberlik daha da önem kazanmıştır. Yeni anayasa ve çözüm sürecinin başarıya ulaşması için zaruret hasıl olmuştur. Bu sebeple sizlerin desteği ve hayır duasıyla gönül birliği içerisinde yolumuza devam etmek istiyoruz.” dedi.

 

AK PARTİ SİYASETİ BİR İDEOLOJİ MERKEZİ OLMAKTAN ÇIKARMIŞ VE HİZMET MAKAMI HALİNE GETİREREK TÜRKİYE'YE ÇAĞ ATLATMIŞTIR

 

AK Parti’nin Türkike’ye olan sevdasının kendisinde AK Parti sevdasına dönüştüğünü belirten Demirbağ, “AK Parti kurulduğu günden bugüne girdiği her seçimde milletten aldığı oyla partinin gücüne güç katmıştır ve ciddi anlamda kurumsallaşmıştır. Siyasetin malzemesi ve muhatabı insandır ve Ak Parti'de insan merkezli siyaset yapılmaktadır. Tüm insanlığa önem verilmekte, kendi insanı korunmaktadır. Ak parti siyaset meydanını eskiden olduğu gibi bir ideoloji merkezi olmaktan çıkarmış ve hizmet makamı haline getirerek Türkiye'ye çağ atlatmıştır. Türkiye'nin gayri safi milli hasılasının Ak Parti döneminde 3 katından fazla artması, yıllık gelirinin tümü borca giden değil 3'te biri borca 3'te ikisi vatandaşa hizmete harcanması bizleri iş adamı olarak Ak Parti sevdalısı ve takipçisi haline getirmiştir. Yurt dışındaki Türk vatandaşlarını da dik duran kendine güvenen Türkiye sevdalısı haline getirmiştir. Kısacası siyaset aziz milletimize hizmet makamı haline getirilmiştir. İnanıyorum ki bundan sonra bu daha da güçlendirilecektir.  Bu düşüncelerle omuzlarıma almaya çalıştığım sorumluluğun büyüklüğünün farkındayım. Doğduğum ve büyüdüğüm yer olan 44 yıldır Esnaf, ticaret ve iş adamı olarak hizmet verdiğim bu şehrin, güzel Elazığ'ımızın yıldızlı bir marka şehir olması için gayret sarf edeceğim.” diye konuştu.

 

SEÇİLİP ANKARA'YA GİDEN DEĞİL, SEÇİLİP ELAZIĞ'A GELEN BİR MİLLETVEKİLİ OLACAĞIZ

 

Seçilince en büyük gayretlerinin Ekonomi ve İstihdam alanında olacağını belirten Nihat Demirbağ, “Bizim en büyük gayretimiz özellikle istihdam olacak Elazığ'daki yatırımcı ve girişimcinin önünün açılması noktasında Elazığ ekonomisinin daha iyiye ve daha ileriye götürülmesine katkı vermek, yatırımcı, girişimci, üretimci ve ihracatçının yardımcısı olmak en büyük amacım olacaktır. En çok anladığım ve tecrübeli olduğum ekonomi ve istihdam sahasında gayret sarf edeceğim. İnşaAllah seçilirsem "seçilip Ankara'ya giden değil, seçilip Elazığ'a gelen bir milletvekili" olacağım. Bu müracaatta bu duygu ve düşüncelerimi de siz hemşerilerimle paylaşmaktan çok mutluyum.  Sizlerin duası ve desteği ile Allah da nasip ederse AK PARTİ’den Elazığ milletvekili adaylığına talibim. Elazığ ilimize ve ülkemize bir dönem de milletvekili olarak hepimize lazım olan yasamada ve Ekonomide hizmet etmek istiyorum. En içten sevgi ve saygılarımla.” dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image