Arama

Mehmet Ali Dumandağ, Terörü Lanetliyoruz

8 yıl önce

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) de aralarında olduğu toplumun farklı kesimlerini temsil eden STK’lar teröre karşı tek ses oldu.

Mehmet Ali Dumandağ, Terörü Lanetliyoruz
ad image
ad image

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı ‘Teröre karşı Sivil İnisiyatif’ konulu toplantıda STK’lar ortak açıklama ile teröre karşı tepkilerini dile getirdiler.​

 

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde TOBB, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK), Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş), Mermur Sendikaları Konfederasyonu ( Memur-Sen) , Türkiye Kamu-Sen, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) ile Hak-İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nun (Hak-İş) katılımıyla oluşturulan "Teröre Karşı Sivil İnisiyatif" Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli ve Gıda Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker ile buluştu. Toplantıya elazığ’ı temsilen Elazığ Ticaret borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ , Meclis Başkanı Abdulkerim Sis ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Uymaz2da katıldılar.

 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ toplantıya ilişkin yaptığı değerlendirmede ;

 

Teröre Karşı oluşturulan sivil insiyatif platformunun bugün çok önemli bir toplantıyı gerçekleştirdiğini hep birlikte müşahede ettik, terör en fazla bölgemizi mağdur etmiş ve hırpalamıştır, Allah’a çok şükür Elazığ’ımız için biz bu cümleleri kullanmıyoruz ama mesele sadece yerel değil ulusal bır boyutta bakıldığı zaman endişe verici duruma gelmiştir, bir ülkede ki huzursuzluk sadece huzursuzluğun olduğu yeri değil maalesef bütün ülkeyi huzursuz ediyor ve etkiliyor, bugün Ankarada TOBB Başkanımız sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde yaptığımız ve sayın Başbakanımızın onurlandırdığı bu toplantı ülkemizde cereyan eden terör olaylarına genel bir bakış ve istenmeyen terör eylemlerinin bir an önce son bulmasına yönelikti, bugün bir kere daha gördük ki mesele birlik ve beraberliğimize dayanmaktadır, Elazığ Ticaret Borsası olarak terörün her türlüsünü lanetliyoruz , dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image