Arama

Köklerin Dili Sergisi 31 Ocak’ta Elazığ'da Açılıyor

9 yıl önce

Elazığ'ın Palu ilçesinde yaşayan Murat Bahçeci ağaç köklerinden çeşitli insan ve hayvan figürleriyle yaptığı eserler dikkat çekiyor.

Köklerin Dili Sergisi 31 Ocak’ta Elazığ'da Açılıyor
ad image
ad image

Bahçeci hobi olarak başladığı ağaç köklerinden eserleri ilk yaptığında çok zorlandığını, zamanla kendini geliştirerek bu alanda artık rahatça eserler yaptığını söyledi.

 

Murat Bahçeci; “ ağaç köklerinden eserler yapmaya ilk olarak 2010 yılında amatörce yapmaya başladım. Değişik ağaç köklerinden doğallığını bozmayarak çeşitli figürler ve eserler yaptım. Yaptığım bu eserlerimin etrafımdaki kişilerin beğenmesiyle artık kendimi bu alanda yetiştirmeye özen gösterdim. Bu eserleri herhangi bir maddi kazanç olarak değil tamamiyle hobi olarak yapıyorum. Yaptığım bu eserleri ilk olarak Elazığ Valiliğimizin İzmir’de yapmış olduğu Elazığ tanıtım günlerinde sergiledim. Daha sonra da ilk kişisel sergimide Malatya Parkta açtım ” dedi.

 

Türkiye’de bu işi yapan sadece birkaç kişiden biri olduğunu söyleyen Murat Bahçeci; “bu eserlerin yapımında ve gençlerimize bu sanatı öğretmek için kendime ait bir sanat galerisi açmak istiyorum. Ben özellikle buradan yetkililerimize seslenerek kendilerinden bu konuda destek bekliyorum” dedi.

 

Bu eserlerin tanıtılması noktasında ikinci kişisel sergisini 31 Ocak 2015 Cumartesi günü saat:13.00’da Park Yirmi Üç AVM’de açacak olan Murat Bahçeci; “ iki gün açık olacak olan “Köklerin Dili” adlı sergimize protokolümüzü, sanatseverleri ve tüm Elazığlıları davet ediyorum” dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image